Tο τελευταίο teaser για το νέο Ferrari supercar (+vid)

1.655 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2019)

Λίγες ώρες απομένουν για την αποκάλυψη του νέου υβριδικού supercar της Ferrari. Δείτε το τελευταίο teaser.

To τελευταίο teaser πριν την αποκάλυψη του νέου της υβριδικού supercar έδωσε το φως η διάσημη ιταλική φίρμα κατασκευής αυτοκινήτων, με την επίσημη παρουσίαση να λέγεται πως θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Το προηγούμενο teaser της μάρκας περιελάμβανε μια εικόνα για το πίσω μέρος του supercar αλλά τώρα, το video δείχνει το μοντέλο μέσα από μια σειρά από γωνίες, κυρίως για το εμπρός του μέρος. Αν είναι κάτι που κλέβει την παράσταση, θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για την σχεδίαση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων, αφού είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει. Ακόμα, ο πρόβολος φαίνεται πως θα είναι αρκετά αεροδυναμικός ενώ κάποια καρέ από το εσωτερικό δείχνουν πως το supercar θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με την F8 Tributo.
 
Σε ότι αφορά την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει σχετικά με το σύστημα κίνησης, αναφέρει πως ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα είναι ένας V8 twin-turbo 3,9 λίτρων, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το υβριδικό στοιχείο. Αλλοι λένε πως το V8 μοτέρ θα συνοδευτεί με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες, άλλοι κάνουν λόγο πως θα υπάρχει μόνο ένας. Ωστόσο από τη στιγμή που η νέα Ferrari μετράει αντίστροφα δεν έχει και τόση σημασία να αναλωθούμε σε τέτοιες συζητήσεις.
 
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η ισχύς της νέας Ferrari λέγεται ότι θα φτάνει τους 1.000 ίππους!

Hyundai
vw