Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το τερμάτισε ο οδηγός του συγκεκριμένου Suzuki Liana, ο οποίος πάρκαρε επάνω στην πλατεία Συντάγματος.

Το τερμάτισε ο οδηγός του συγκεκριμένου Suzuki Liana, ο οποίος πάρκαρε επάνω στην πλατεία Συντάγματος.

Το τερμάτισε

4.581 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2016)

Εντάξει, είπαμε υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας όσον αφορά το παρκάρισμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορούμε να παρκάρουμε και πάνω στην πλατεία Συντάγματος... Ο συγκεκριμένος οδηγός του Suzuki Liana πραγματικά το τερμάτισε.

autotriti team

Η συγκεκριμένη εικόνα μας έρχεται από το λογαριασμό του δημάρχου Αθηναίων στο twitter, ο οποίος προφανώς έμεινε εμβρόντητος από το θράσος του συγκεκριμένου οδηγού που πάρκαρε το Suzuki Liana του επάνω στην πλατεία Συντάγματος. Έτσι σκέφτηκε να φωτογραφίσει το αυτοκίνητο και να το ανεβάσει στο λογαριασμό του.
Φυσικά, αυτό ήταν και βούτυρο στο ψωμί της δημοτικής αστυνομίας, η οποία έσπευσε να τοποθετήσει τις δαγκάνες προκειμένου να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο και να τιμωρήσει τον οδηγό του. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
roadstone eurovis