• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τον Αύγουστο ξεκινά η παραγωγή της νέας γενιάς Mustang, ενώ τον Μάιο θα αρχίσουν οι προ-παραγγελίες του νέου μοντέλου (εδώ εικονίζεται η νέα GT έκδοση).

Στο εσωτερικό της νέας Mustang επικρατεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (εδώ εικονίζεται η νέα GT έκδοση).

Ένας νέος 2,3 λτ. EcoBoost θα τροφοδοτεί τη νέα Mustang, που θα αποδίδει 309+ ίππους και ροπή 407 Nm, προσφέροντας επιδόσεις turbo με «χαμηλή» κατανάλωση και εκπομπές CO2.

Τον Αύγουστο στην παραγωγή η νέα Ford Mustang

5.612 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/1/2014

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Ford θα ανοίξει το βιβλίο των προ-παραγγελιών για τη νέα Mustang τον Μάιο -με την παραγωγή της να ξεκινά τον Αύγουστο- ενώ το λανσάρισμά της αναμένεται στο τέλος του έτους.

 
Η Ford -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- θα σταματήσει την παραγωγή της 5ης γενιάς Mustang τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ έναν μήνα πριν θα έχει ανοίξει το βιβλίο προ-παραγγελιών για την επόμενη γενιά του θρυλικού μοντέλου. Επιπλέον, κατά τις ίδιες πηγές, η 6η γενιά Mustang θα περάσει τη γραμμή παραγωγής στα μέσα Αυγούστου, ενώ -σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας- προβλέπεται να φτάσει στους εμπόρους -για πρώτη φορά και στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες- προς το τέλος του 2014.

Να θυμίσουμε ότι για το εν λόγω μοντέλο θα υπάρξουν εκδόσεις coupe και κάμπριο, ενώ σε μηχανικό επίπεδο θα είναι διαθέσιμος και ένας νέος 2,3 λτ. EcoBoost, ο οποίος θα αποδίδει 309 ίππους και ροπή 407 Nm, προσφέροντας επιδόσεις turbo με την απόδοση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 να είναι περιορισμένες. Από την άλλη, στην έκδοση GT θα «κυριαρχεί» ο V8 5λιτρος κινητήρας της Ford που αποδίδει πάνω από 426 ίππους και ροπή 529 Nm. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και ένας V6 3,7 λτ. με απόδοση 300 «άλογα».