Το πρωτότυπο κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Τον Μάρτιο η πρεμιέρα του Ford Bronco

1.954 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

Το Ford Bronco μας απασχολεί από τον Ιανουάριο του 2017, ωστόσο όπως φαίνεται ήρθε επιτέλους η ώρα να το δούμε και επίσημα, αφού έγινε γνωστό πως η μάρκα σκοπεύει να το παρουσιάσει μέσα στον Μάρτη, ενώ τον Απρίλη θα ακολουθήσει και μία σπορ έκδοση!

Την είδηση αυτή αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, σύμφωνα με τα οποία η Ford σε ενημέρωση που έκανε προς τους αντιπροσώπους της είπε πως η επίσημη πρεμιέρα του Bronco θα γίνει τον τρίτο μήνα του 2020. Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων στο Λας Βέγκας, όπου οι έμποροι της Ford ενημερώθηκαν επίσης για το πότε θα αποκαλυφθεί ο «μικρότερος» αδελφός του Bronco!
 
Με το όνομα «Bronco Sport», το πιο συμπαγές SUV έχει προγραμματιστεί για να κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο, σε μια αποκλειστική εκδήλωση που θα γίνει κατά τη διάρκεια του Auto Show της Νέας Υόρκης.
 
Μάλιστα τα μέσα αναφέρουν πως παρά τον ένα μήνα διαφορά στην πρεμιέρα των δύο μοντέλων, το Bronco Sport θα προπορευθεί στη δυνατότητα αγοράς έναντι του Bronco, καθώς το πρώτο θα είναι διαθέσιμο από το τέλος του έτους, ενώ το δεύτερο στις αρχές του 2021. Η εταιρεία εκτιμά ότι τα δύο μοντέλα θα έχουν συνδυασμένες πωλήσεις τουλάχιστον 200.000 μονάδων μέσα στο επόμενο έτος.
 
Τόσο το Bronco όσο και το Bronco Sport θα διατίθενται σε εκδόσεις δύο και τεσσάρων θυρών και θα προσφέρονται με μια ποικιλία αξεσουάρ. Τα πρόσθετα στοιχεία που δημιουργήθηκαν για την διαμόρφωση των SUV θα είναι διαθέσιμα κατά το λανσάρισμα τους, καθώς η Ford θέλει να μεγιστοποιήσει την κερδοφορία των δύο μοντέλων.
 
Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές εάν το Ford Bronco θα προσφερθεί στην Ευρώπη.

Toyota
moto