Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Τότε θα δούμε το ανανεωμένο SEAT Ateca (+vid)

2.812 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2020)

Με ένα teaser βίντεο η SEAT προανήγγειλε τον ερχομό του ανανεωμένου Ateca, ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία της αποκάλυψης του.


Μετά την έναρξη της παραγωγής του, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, το SEAT Ateca είναι έτοιμο να δεχτεί την πρώτη του ανανέωση. Το ισπανικό crossover, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του Volkswagen Group, όπως και τα VW Tiguan, Skoda Karoq και Audi Q3, θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, κάτι το οποίο ανακοίνωσε επίσημα η μάρκα.
 
Μάλιστα η SEAT συνοδεύει την εν λόγω ανακοίνωση και με ένα βίντεο teaser που αποκαλύπτει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Οι αλλαγές που μπορούμε να δούμε εκ πρώτης όψεως έχουν να κάνουν με τα πιο λεπτά φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος, τα φλάς που όπως φαίνεται θα ανάβουν προοδευτικά, αλλά και τα αναθεωρημένα γράμματα που συνθέτουν την ονομασία του μοντέλου. Το κάτω μέρος του προφυλακτήρα φαίνεται επίσης να έχει κερδίσει καθαρότερη εμφάνιση, ενώ από παρελθοντικές κατασκοπευτικές εικόνες γνωρίζουμε πως το ενημερωμένο Ateca θα φτάσει με έναν επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, μια ελαφρώς μεγαλύτερη γρίλια και νέους προβολείς.
 
Στο εσωτερικό οι αλλαγές αναμένονται μικρές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η SEAT θα προσφέρει νέες επιλογές στην ταπετσαρία, ενώ ενημερωμένο αναμένεται να είναι και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Περισσότερα πιστεύεται πως θα είναι και τα συστήματα υποστήριξης και ασφάλειας οδηγού, καθώς η μάρκα ανακοίνωσε «μια πλήρως συνδεδεμένη εμπειρία χρήστη, βελτιωμένα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης και αυξημένη απόδοση».
 
Το τελευταίο μέρος συνδέεται με την ανανεωμένη γκάμα κινητήρων η οποία αναμένεται να είναι ελαφρώς αυξημένη σε ισχύ. Ήπια υβριδικό και plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στη γκάμα, αν και η SEAT δεν είπε τίποτα επ` αυτών.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα, η ημέρα που θα μάθουμε τα πάντα για το ανανεωμένο SEAT Ateca δεν αργεί. Μέχρι τότε ρίχτε μια ματιά στο  teaser βίντεο.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda