Toyota C-HR: Στην Ελλάδα φρεσκαρισμένο το best seller C-SUV
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota C-HR: Στην Ελλάδα φρεσκαρισμένο το best seller C-SUV

8.188 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2021)

Η Toyota φρέσκαρε το C-HR και το κορυφαίο σε πωλήσεις μικρομεσαίο SUV της ελληνικής αγοράς συνεχίζει την πορεία ακόμα πιο ακμαίο για να διατηρήσει τα πρωτεία. Δείτε ένα σύντομο και περιεκτικό οδηγό της γκάμας του μοντέλου στην Ελλάδα!

Το best seller μικρομεσαίο SUV της ελληνικής αγοράς

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Toyota C-HR  συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πωλήσεων στα μικρομεσαία SUV. Το ιαπωνικό best seller καθ όλη τη διάρκεια του έτους διανύει εξαιρετική περίοδο... φόρμας που το έχει φέρει στην πρώτη θέση των συνολικών πωλήσεων από την αρχή του έτους έως και τον Οκτώβρη του 2021, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις πωλήσεις λιανικής.
 

Πρόσφατα φρεσκαρισμένο  

Μάλιστα πρόσφατα η Toyota προχώρησε στο φρεσκάρισμα του μοντέλου, δίνοντας νέο λογισμικό στο σύστημα infotainment Toyota Smart Connect με νέες δυνατότητες διασυνδεσιμότητας και μερικές διακριτικές αισθητικές πινελιές. Έτσι συνεχίζει την πορεία του με ακόμα περισσότερα εφόδια, όντας ήδη διαθέσιμο στην χώρα μας.
 

Με δύο υβριδικούς κινητήρες 122 και 184 ίππων  

Η Toyota προσφέρει το C-HR στην ελληνική αγορά σε πέντε εξοπλιστικές εκδόσεις και δύο μηχανικά σύνολά, αμφότερα υβριδικά. Ξεκινώντας από τα τελευταία να πούμε πως το C-HR εξοπλίζεται είτε με τον 1,8 λτ. κινητήρας με 122 ίππους, είτε με τον 2λιτρο με τα 184 άλογα σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με το e-CVT αυτόματο κιβώτιο.
 

Έκδοση C-ENTER

Την αρχή κάνει η βασική έκδοση C-ENTER (από 24.270 ευρώ, 122PS), η οποία ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της έχει: ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσων στον πίνακα οργάνων, 8άρα οθόνη αφής με δυνατότητα σύνδεσης του smartphone με Apple CarPlay/Android Auto, κάμερα οπισθοπορίας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, προβολείς LED, Adaptive Cruise Control και πολλά συστήματα όπως έξυπνης εκκίνησης Smart Start, αποφυγής πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών (PCS), ελέγχου Διατήρησης Λωρίδας (LTA), αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (RSA), αυτόματης λειτουργίας προβολέων (AHB) και υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (Hillstart Assist Control, HAC).
 

Έκδοση C-LUB και C-LUB bi-tone

Στη συνέχεια βρίσκουμε την έκδοση C-LUB (από 26.600 ευρώ με τα 122 PS και από 29.650 ευρώ  με τα 184 PS). Σε αυτή την έκδοση θα βρει κάποιος (επιπλέον της C-ENTER), ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, πίσω φιμέ τζάμια, ρύθμιση καθίσματος συνοδηγού σε ύψος, αισθητήρα βροχής, ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη και αισθητήρες στάθμευσης. Να σημειωθεί πως η έκδοση C-LUB έρχεται και με την bi-tone διχρωμία ξεκινώντας από 27.280 ευρώ.
 

Έκδοση GR SPORT και GR SPORT bi-tone

Στην έκδοση GR SPORT, το C-HR ξεκινά από 28.370 ευρώ (122PS) ή 31.720 ευρώ (184 PS) και περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του ζάντες 19 ιντσών, σκιασμένους εμπρός προβολείς φώτων, προβολείς Bi-Led, προβολείς ομίχλης LED, σύστημα έξυπνης εισόδου, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες, κόκκινες ραφές στο τιμόνι, GR υφασμάτινα καθίσματα και ιονισμό αέρα (Nano-e). Όπως η C-LUB, έτσι και η έκδοση GR SPORT προσφέρει την επιλογή bi-tone με το κόστος να αυξάνεται και να ξεκινά από τις 29.050 ευρώ. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto