2 φωτογραφίες »

H συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά αποκλειστικά την αγορά της Ταϊλάνδης.

Toyota C-HR «υψηλής ραπτικής»

6.754 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2020)

Η Toyota προχώρησε σε μία ιδιαίτερη συνεργασία με τον διάσιμο οίκο μόδας του Karl Lagerfeld, με το αποτέλεσμα να είναι ένα ακόμα πιο μοδάτο και… υψηλής ραπτικής C-HR.


Η νέα ειδική έκδοση του C-HR, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό συνδυάζει τη διχρωμία μαύρου και λευκού. Στο εξωτερικό μέρος το μαύρο χρώμα κυριαρχεί, όμως με οι κολόνες, η οροφή, τα καπάκια των καθρεπτών, το μπροστινό χείλος του προφυλακτήρα, οι πλευρικές ποδιές, η αεροτομή και το κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα είναι βαμμένα σε άσπρο χρώμα. Παράλληλα πάνω από τα οπίσθια φτερά υπάρχει και η ονομασία του Karl Lagerfeld, ενώ να σημειώσουμε πως οι ζάντες είναι 17 ιντσών.
 
Στο εσωτερικό, το ταμπλό παίρνει μια λευκή λωρίδα με την επωνυμία του Karl Lagerfeld. Ταυτόχρονα τα τμήματα των ώμων και του πάνω μέρους της πλάτης των δερμάτινων καθισμάτων είναι επίσης λευκά. Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης μια ποικιλία αξεσουάρ με την επωνυμία C-HR by Karl Lagerfeld και περιλαμβάνει μια βαλίτσα, μία τσάντα, ένα καπέλο και ένα μπρελόκ.
 
Τέλος να τονίσουμε πως η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά αποκλειστικά την αγορά της Ταϊλάνδης, όπου η συγκεκριμένη ειδική έκδοση του ιαπωνικού SUV τιμάται περίπου σε περίπου 34.577 ευρώ.
 

Διαβάστε περισσότερα για το TOYOTA C-HR