• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αν εξαιρέσεις τις τρύπες στο καπό και στο εμπρόσθιο φτερό, από όπου ξεπροβάλει η εξάτμιση, η Corolla των 940 ίππων δεν έχει κάτι που να «φωνάζει» το ποιόν της.

Τη θηριώδη του δύναμη το μοτέρ τη στέλνει και στους τέσσερις τροχούς του αυτοκινήτου.

Κάτι ανάμεσα σε όχημα για αγώνες dragster και σε «καγκούρικη» μετατροπή, μοιάζει η Corolla - «πύραυλος».

Ο κινητήρας της «πολεμικής» αυτής Corolla προέρχεται από το Toyota MR2, ο οποίος εξελίχθηκε με γνώμονα τη συμμετοχή του οχήματος σε αγώνες drag racing.

Toyota Corolla 940 ίππων (+video)

6.385 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2015

Φανταστήκατε ποτέ πως μια παλιά Toyota Corolla θα μπορούσε να «αντέξει» 940 άλογα; Την είχατε σκεφτεί ποτέ τετρακίνητη; Δείτε σε φωτογραφίες και video την «μεταλλαγμένη» Corolla…

 
Ο ιδιοκτήτης μιας παλιάς Toyota Corolla κατάφερε να φτάσει την απόδοσή της στους 940 ίππους. Το ωραίο είναι πως το συγκεκριμένο hatchback, αν εξαιρέσεις την τρύπα στο καπό του, δεν έχει κάτι που να «φωνάζει» το ποιόν του. Με μια δεύτερη ματιά θα δεις και το τρύπιο εμπρόσθιο φτερό, από όπου ξεπροβάλει η εξάτμιση.

Ο κινητήρας της «πολεμικής» αυτής Corolla προέρχεται από το Toyota MR2, ο οποίος εξελίχθηκε με γνώμονα τη συμμετοχή του οχήματος σε αγώνες drag racing. Μάλιστα, τη θηριώδη του δύναμη το μοτέρ τη στέλνει και στους τέσσερις τροχούς του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Μικρό sport car από την Toyota

Τέλος, αν θέλετε να δείτε από μέσα πώς είναι να βρίσκεσαι στην εν λόγω Corolla, δείτε το παρακάτω video: