Toyota: Κρατάει «κουκλί» το αμάξι σου με φροντίδα & γνήσια αξεσουάρ

Toyota: Κρατάει «κουκλί» το αμάξι σου με φροντίδα & γνήσια αξεσουάρ

3.890 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Toyota προσφέρει στους ιδιοκτήτες Toyota την δική της ειδική κεραμική επίστρωση, το πακέτο Car Care kit αλλά και πλήθος γνήσιων αξεσουάρ για όλο το αυτοκίνητο.

Πλήρης φροντίδα για τα καινούρια και τα μεταχειρισμένα Toyota

Η Toyota ήταν η μάρκα που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα το 2022 ενώ και το 2023 βρίσκεται στην πρώτη θέση, αφού 4.000 αυτοκίνητα έχουν βρει ήδη τους νέους τους ιδιοκτήτες. Η ιαπωνική μάρκα ωστόσο είναι γνωστή για τις εξαιρετικές after sales υπηρεσίες που προσφέρει στους χιλιάδες πιστούς φίλους της ανά την Ελλάδα, ανταποδίδοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Η Toyota λοιπόν προσφέρει μια σειρά από γνήσια αξεσουάρ Toyota, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αποδίδουν ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Τα αξεσουάρ αυτά, πρέπει να  τονιστεί πως αναπτύσσονται παράλληλα με κάθε νέο μοντέλο και για αυτό τον λόγο ενσωματώνονται τέλεια στη δομή του οχήματος και τα συστήματα ασφαλείας. Η Toyota μάλιστα προειδοποιεί πως η επιλογή ενός μη αυθεντικού προϊόντος ή η λανθασμένη εφαρμογή του προϊόντος από μη εξουσιοδοτημένο έμπορο, μπορεί να προκαλέσει από φθορά στα υφάσματα και στα υλικά έως και προβλήματα σε κρίσιμα συστήματα ασφαλείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
MERCEDES NEW RANGE
OPEL