Toyota Supra: Διαθέσιμη σύντομα και με χειροκίνητο κιβώτιο;

Toyota Supra: Διαθέσιμη σύντομα και με χειροκίνητο κιβώτιο;

1.856 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2022)

Η Toyota φαίνεται πως αποφάσισε να προσφέρει τελικά τη Supra και με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ως μια δεύτερη επιλογή δίπλα στην αυτόματη μετάδοση της ZF.

Και με τρία πεντάλ σύντομα η Toyota Supra

Η Toyota Supra βρίσκεται στην αγορά εδώ και λίγα χρόνια αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ZF και παρά τις εκκλήσεις των φίλων της μάρκας για να προσφερθεί το μοντέλο και με τρία πεντάλ, η απάντηση του αρχιμηχανικού τoυ μοντέλου, κ. Tetsuya Tada ήταν αρνητική, αφού όπως σημείωνε «η αίσθηση θα ήταν χειρότερη με μηχανικό κιβώτιο» λόγω της ρύθμισης του 3λιτρου κινητήρα των 340 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 6άρι μηχανικό κιβώτιο σύντομα η Τοyota Supra

Η Toyota φαίνεται ωστόσο τώρα να αλλάζει άποψη, αφού σύμφωνα με το ιαπωνικό περιοδικό CarSensor, η μάρκα ετοιμάζεται να προσφέρει την Supra και με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Την αναφορά αυτή επιβεβαιώνουν τώρα και δυτικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας συγκεκριμένα πως το θρυλικό sportscar θα διατεθεί με χειροκίνητη μετάδοση 6 σχέσεων.

To νέο κιβώτιο ίσως αφορά τη «μικρή» Supra με τα 258 άλογα

Ο ερχομός του νέου κιβωτίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2022, ωστόσο υπάρχουν φήμες που λένε πως η νέα μετάδοση δεν θα γίνει διαθέσιμη για την έκδοση με το 3λιτρο μοτέρ αλλά μόνο για την λιγότερη ισχυρή έκδοση της Supra με τον 2λιτρο κινητήρα. Αξίζει να αναφέρουμε πως η BMW Z4 που αναπτύχθηκε μαζί με την Supra, προσφέρεται με τρία πεντάλ μόνο στη βασική sDrive20i έκδοση. Συνέχεια του άρθρου >>>
LEASING APRILIOS
skoda