Τράκαρε άσχημα Ferrari F8 Tributo λίγες ώρες αφότου την παρέλαβε

4.147 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2021)

Ο 43χρονος οδηγός μπορεί να πλήρωσε 360.000 ευρώ για να την αποκτήσει και να περίμενε έναν χρόνο για να την παραλάβει, κατάφερε όμως να την τρακάρει πολύ άσχημα έξι μόνο ώρες αφότου πήρε τα κλειδιά στο χέρι του.


Επειδή κάποιος έχει την δυνατότητα να αγοράσει ένα supercar με πάρα πολλά άλογα δεν σημαίνει πως αποκτά και τις ικανότητες να το οδηγήσει. Αυτό είναι κάτι που κατάλαβε καλά ένας ιδιοκτήτης μιας Ferrari F8 Tributo αξίας 360.000 ευρώ, όταν έχασε τον έλεγχο του ιταλικού αυτοκινήτου, λίγες ώρες αφότου πήρε τα κλειδιά στο χέρι του.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως στις 13 Μαρτίου, ο 43χρονος οδηγός της F8 Tributo παρέλαβε τα κλειδιά του νέου του supercar μετά από έναν χρόνο αναμονής αλλά έξι ώρες μετά, κατάφερε να το τρακάρει σοβαρά σε έναν γερμανικό αυτοκινητόδρομο.

Οι Αρχές ανέφεραν πως η Ferrari φορούσε καλοκαιρινά ελαστικά και ότι ο 43χρονος οδηγούσε το μοντέλο με μεγάλη ταχύτητα υπό βροχή. Η Ferrari F8 Tributo αρχικά έπεσε πάνω σε μια μπαριέρα από τσιμέντο με αποτέλεσμα να ξεχαρβαλωθεί ο ένας τροχός, στην συνέχεια έπεσε πάνω σε ένα μικρό λεωφορείο και τελικά, η τρελή της πορεία σταμάτησε σε μια άλλη πλαϊνή προστατευτική μπαριέρα.

Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς γρατζουνιά αλλά ο συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς που δεν απειλούν ευτυχώς την ζωή του.

Yπενθυμίζουμε πως η ισχύς της F8 Tributo πηγάζει από έναν twin-turbo κινητήρα χωρητικότητας 3,9 λίτρων με απόδοση που φτάνει τα 720 άλογα και τα 770 Νm ροπή, με το σπριντ από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 2,9 δευτερόλεπτα.
 

AUTOFIT PASXA
vw