" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες νέων και πολυτελών αυτοκινήτων θα σκεφτούν δύο φορές πριν ξαναφήσουν κάποιον να οδηγήσει το αμάξι τους.

Κανείς δεν τραυματίστηκε, παρόλο που ένα μεγάλο κομμάτι μετάλλου εισχώρησε βίαια στο μπροστινό παρμπρίζ κατά την πρόσκρουση.

Ο οδηγός ήταν ένας εργαζόμενος σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Μην τον είδατε

Διαβάστηκε από 2615 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/3/2017

Πώς θα σου φαινόταν ένας εργαζόμενος σε κάποιο πλυντήριο αυτοκινήτων να σου τράκαρει το αυτοκίνητο; Ποιο είναι το μυστήριο γύρω από τον ιδιοκτήτη του Tesla;

 
Φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες νέων και πολυτελών αυτοκινήτων θα σκεφτούν δύο φορές πριν ξαναφήσουν κάποιον να οδηγήσει το αμάξι τους, έστω και αν πρόκειται για λίγο στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με διεθνείς πηγές, το περιστατικό έγινε στο Shenzhen της Κίνας, όπου ένα Tesla Model X χτύπησε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα. Ο οδηγός, από ότι λένε οι αναφορές ήταν ένας εργαζόμενος σε πλυντήριο αυτοκινήτων όταν προσπάθησε να πάρει μια δεξιά στροφή αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και αφού χτύπησε στα κιγκλιδώματα σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του πάνω σε ένα δέντρο. Κανείς δεν τραυματίστηκε, παρόλο που ένα μεγάλο κομμάτι μετάλλου εισχώρησε βίαια στο μπροστινό παρμπρίζ κατά την πρόσκρουση.
 
Κάποιες αναφορές λένε ότι ο οδηγός ενεργοποίησε τον αυτόματο πιλότο που διαθέτει το Tesla και κάποιες άλλες αναφέρουν ότι το λάθος ήταν μόνο του εργαζόμενου στο κατάστημα.

Το περίεργο είναι ότι ο ιδιοκτήτης του Tesla Model X αναφέρεται πως βρισκόταν στο σημείο πριν κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά έφυγε λίγο αργότερα. Ακόμα και αν έχουν περάσει δυο μήνες από το περιστατικό, η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Πώς θα σου φαινόταν ένας εργαζόμενος σε κάποιο πλυντήριο αυτοκινήτων να σου τράκαρει το αυτοκίνητο;