Τρεις Ferrari κατάφεραν να τρακάρουν μεταξύ τους!

2.026 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2021)

«Ξινό» βγήκε για τρεις Ferrari ένα ετήσιο show με supercar που διοργανώθηκε, στη διάρκεια του οποίου οι τρεις ιταλίδες κατάφεραν να τρακάρουν μεταξύ τους! Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά!

Τον γύρο του κόσμου κάνει μία καραμπόλα μεταξύ τριών Ferrari η οποία μάλιστα καταγράφηκε και σε βίντεο. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή στη  Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Supercar Show που διοργανώθηκε. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες αυτοκίνητα επιδόσεων όπου ουσιαστικά οδηγήθηκαν σε μορφή πορείας στους δρόμους της πόλης.
 
Κατά τη διάρκεια λοιπόν της διαδρομής και έχοντας ανοιχτό δρόμο μπροστά του ο οδηγός μιας μαύρης 488 GTB αποφάσισε να το διασκεδάσει λίγο παραπάνω απ όσο έπρεπε. Αυτό καταγράφηκε και στο βίντεο όπου δείχνει τη Ferrari να επιταχύνει στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, με το αυτοκίνητο που μαγνητοσκοπεί, σύμφωνα με πληροφορίες να πρόκειται για μία McLaren 600LT, ακολουθώντας πιο πίσω.
 
Αφού παρατηρούν ότι πλησιάζουν γρήγορα σε ένα άλλο supercar από πίσω, δεν φρενάρουν αλλά μπαίνουν στη μεσαία λωρίδα, με αποτέλεσμα η 488 GTB να χτυπήσει αρχικά μία κόκκινη 488 Pista, και στη συνέχεια από την πρόσκρουση να κατευθυνθεί πάνω σε μία 458 Italia.
 
Το ιταλικό τρίο κατέληξε τραυματισμένο στον τοίχο του αυτοκινητόδρομου κάτω από μία διάβαση πεζών, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Ελπίζουμε οι άτυχες Ferrari να μην οδηγηθούν σε ολική διαγραφή.

Δείτε το σχετικό βίντεο
 

Toyota
moto