Το πλένεις στην πυλωτή, στο βενζινάδικο ή σε self service;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πλένεις στην πυλωτή, στο βενζινάδικο ή σε self service;

28.650 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2023)

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Αν μάλιστα είσαι ελαφρώς «τρελαμένος» με την καθαριότητα ώστε κάθε εβδομάδα να καθαρίζεις στην εντέλεια το αυτοκίνητό σου, κόπιασε. Μάθε πού κερδίζεις και πού χάνεις, ανάλογα με την λύση που θα επιλέξεις.

Τζαμπατζής ή... «large» στο πλύσιμο του αυτοκινήτου σου;

Προτιμάς να το πλένεις μόνος σου ή εμπιστεύεσαι περισσότερο ένα πλυντήριο; Το αυτοκίνητο είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μας, για αυτό και στην περιποίησή του πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Εξάλλου, πολλοί από εμάς πλένουν το αυτοκίνητό τους ακόμα και μία φορά την εβδομάδα, οπότε πρέπει να γνωρίζουμε ποιες είναι οι διαθέσιμες λύσεις. Γιατί μαζί με τα βενζινάδικα και τα κλασικά πλυντήρια αυτοκινήτων (στο χέρι) έχουμε τις «do it yourself» προτάσεις  όπου μπορείς να το πλύνεις μόνος σου ή και με παρέα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πάμε να «ξεψαχνίσουμε» τους διαφορετικούς τρόπους πλυσίματος ενός αυτοκινήτου, από τον πιο απλό στην πυλωτή του σπιτιού μας, μέχρι την επίσκεψη σε ένα τοπικό self service πλυντήριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
15.3 test electric
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel