Το ID.X concept.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ID.X concept.

VW ID.3: Ανανεώνεται το 2023 με GTX έκδοση επιδόσεων

2.330 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2022)

Το πιο προσιτό ηλεκτρικό της Volkswagen αυτή την στιγμή πρόκειται να ανανεωθεί το 2023. Μαζί του θα έρθει και μια GTX έκδοση επιδόσεων.

Ετοιμάζεται η πιο ισχυρή έκδοση του ID.3

H Volkswagen δεν έκρυψε ποτέ την πρόθεσή της να προσφέρει μια υψηλών επιδόσεων έκδοση GTX για το ηλεκτρικό ID.3. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως η έκδοση επιδόσεων θα ερχόταν στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022, ωστόσο πλέον γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα έρθει στην αγορά η έκδοση GTX του ID.3.

O Martin Hube, στέλεχος της VW στο κομμάτι της παραγωγής, μιλώντας σε μέσα της Αυστρίας δήλωσε πως η GTX έκδοση επιδόσεων θα βασίζεται πάνω στο ανανεωμένο ID.3 που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο το 2023. Όταν αυτό γίνει, το ID.3 GTX θα γίνει το τρίτο ηλεκτρικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων μετά τα ID.4 GTX και ID.5 GTX.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τετρακίνητο, θα κάνει το 0-100 σε κάτω από 6 δλ.

Όπως και τα SUV που φέρουν το GTX έμβλημα, το ανανεωμένο ID.3 GTX θα είναι τετρακίνητο, αφού θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα μπροστά και ένα πίσω. Αν και το ID.X concept προσέφερε 329 άλογα, η έκδοση παραγωγής είναι απίθανο να είναι τόσο ισχυρή. Με δεδομένο πως το ID.5 GTX χρειάζεται μόνο 6,2 δευτερόλεπτα για να πετύχει το 0-100, το ID.3 GTX πιθανότατα θα χρειάζεται κάτω από 6 δλ. λόγω του μικρότερου βάρους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda