VW ID.3 Pro S Prime: Νέα ειδική έκδοση με 38.500 ευρώ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW ID.3 Pro S Prime: Νέα ειδική έκδοση με 38.500 ευρώ

4.259 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2022)

Η γκάμα του ηλεκτρικού Volkswagen ID.3 εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση Pro S Prime, η οποία υπόσχεται αυτονομία 549 χλμ. μέσω της μπαταρίας των 77 kWh και κοστίζει μετά την κρατική επιδότηση από 38.500 ευρώ.

VW ID.3 με αυτονομία 549 χλμ. & τιμή 38.500 ευρώ

Η γκάμα του ID.3, του ηλεκτρικού μικρομεσαίου μοντέλου της Volkswagen, που πέρυσι ήταν δεύτερο σε πωλήσεις στην Ελλάδα ανάμεσα στα ηλεκτρικά μοντέλα, εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση ID.3 Pro S Prime, η οποία ξεχωρίζει από άποψης εξοπλισμού τόσο για την ποιότητα και την άνεση στο εσωτερικό, όσο και για το πλήθος των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Το νέο ID.3 Pro S Prime διατίθεται αποκλειστικά με τη μεγάλη μπαταρία, η οποία έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 77 kWh, και από πλευράς κατανάλωσης υπόσχεται 15,8 kWh/χλμ., κάτι που μεταφράζεται σε αυτονομία 549 χιλιομέτρων σε μεικτό κύκλο. Σε ό,τι αφορά το κόστος απόκτησης του μικρότερου ηλεκτρικού της οικογένειας ID της Volkswagen, η λιανική τιμή ορίζεται στις 46.500 ευρώ, ωστόσο μετά την κρατική επιδότηση του προγράμμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» που αγγίζει τις 8.000 ευρώ, η τελική τιμή διαμορφώνεται στις 38.500 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τι εξοπλισμό αγοράζω στην έκδοση Pro S Prime

Τι αγοράζεις με αυτά τα χρήματα; Ο επιπρόσθετος εξοπλισμός στο επίπεδο Pro S Prime περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στο εξωτερικό ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με Air Stop ελαστικά, φιμέ τζάμια πίσω, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, καθρέπτη συνοδηγού με λειτουργία βύθισης όταν επιλέγεται η όπισθεν κ.ά..

Έπειτα, όσον αφορά στο εσωτερικό, το ID.3 εφοδιάζεται με φωτισμό ambient 30 χρωμάτων, θερμαινόμενο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με touch control, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, κεντρική κονσόλα με φωτιζόμενο χώρο τοποθέτησης smartphone και αποθηκευτικό χώρο με roller, αυτόματο και αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέπτη κ.ά..

Επιπρόσθετα των παραπάνω, το ID.3 Pro S Prime εχει στο ενεργητικό του κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί (KeylessAccess), αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με αισθητήρες εσωτερικού χώρου, προστασία από ρυμούλκηση και σύστημα κλειδώματος Safelock, ενώ και τα συστήματα υποβοήθησης έχουν ενισχυθεί σημαντικά με τα Park Assist Plus (έξυπνη υποβοήθηση στάθμευσης) και Pre-Crash (σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών) να ξεχωρίζουν. 

Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα επιλογής μόνο ως προς το εξωτερικό χρώμα και την αντλία θερμότητας, ενώ προσφέρεται αποκλειστικά με δύο πίσω καθίσματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto