• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο εξωτερικό, την παράσταση κλέβει το μυώδες ανθακονημάτινο bodykit, με τον άκρως επιθετικό σχεδιασμό και τα λογότυπα της APR σε έντονους χρωματισμούς.

Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν οι μεγάλοι αεραγωγοί του καπό, για καλύτερη ψύξη, αλλά και αεροδυναμική του Scirocco.

Η μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος βρίσκεται ψηλότερα από την οροφή, προσθέτοντας ισχυρές κάθετες δυνάμεις στο αμάξωμα του «καυτού» Scirocco.

Το «άγριο» εξωτερικό συμπληρώνουν οι Vossen CV7 ζάντες 20 ιντσών που φιλοξενούν ελαστικά διαστάσεων 285/25 γύρω τους.

Το μόνο που βρίσκεται στη θέση του στο εσωτερικό είναι ο πίνακας οργάνων, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέρη της καμπίνας, είτε έχουν ξηλωθεί, είτε έχουν τροποποιηθεί ριζικά.

Με το που πάτησε τα… ελαστικά του στον βελτιωτικό οίκο το VW Scirocco, εξοπλίστηκε με το K04 kit της APR, που περιλαμβάνει πολλά «καλούδια».

VW Scirocco από APR

Διαβάστηκε από 8412 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/8/2017

Η APR είναι ένας βελτιωτικός οίκος γνωστός σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων του Group VAG και το Ελληνικό παρακλάδι της, μόλις παρουσίασε το πιο πρόσφατο project της, το οποίο και «βάφτισε» VW Scirocco GT 24 by APR Greece.

 
Στο εξωτερικό, την παράσταση κλέβει το μυώδες ανθακονημάτινο bodykit, με άκρως επιθετικό σχεδιασμό, το οποίο αποτελείται από σπόιλερ στο εμπρός μέρος, καπό με μεγάλους αεραγωγούς, πλαϊνά μαρσπιέ και τέλος, την επιβλητική αεροτομή στο πίσω μέρος, η οποία σε ύψος βρίσκεται πιο ψηλά από την οροφή, προσθέτοντας ισχυρές κάθετες δυνάμεις στο αμάξωμα του «καυτού» Scirocco. Το «άγριο» εξωτερικό έρχονται να συμπληρώσουν οι Vossen CV7 ζάντες 20 ιντσών που φιλοξενούν ελαστικά διαστάσεων 285/25 γύρω τους.
 
Όσους δεν έπεισε η εξωτερική εμφάνιση του VW Scirocco της APR Ελλάδος, το εσωτερικό έρχεται να ολοκληρώσει τον αγωνιστικό χαρακτήρα του project, με τις ευκολίες και τις ανέσεις του εργοστασιακού μοντέλου να έχουν βρει τον δρόμο της εξόδου. Το μόνο που βρίσκεται στη θέση του είναι ο πίνακας οργάνων, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέρη της καμπίνας, είτε έχουν ξηλωθεί, είτε έχουν τροποποιηθεί ριζικά. Πλέον την καμπίνα του Scirocco κοσμεί το κόκκινου χρώματος roll-cage, το αγωνιστικό τιμόνι OMP, τα bucket καθίσματα με ζώνες 5 σημείων της OMP και τέλος, κάποια επιπλέον όργανα εποπτείας των ζωτικών λειτουργιών του αυτοκινήτου.
 
 
Περνώντας στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι, που δεν είναι άλλο από το μηχανοστάσιο του βελτιωμένου γερμανικού hothatch, συναντάμε τον υπετροφοδοτούμενο TSI κινητήρα των 2,0 λτ. Με το που πάτησε τα… ελαστικά του στον βελτιωτικό οίκο, τοποθετήθηκε το K04 kit της APR, με μεγαλύτερο intercooler, νέα εισαγωγή αέρα, χυτό downpipe και αναβαθμισμένο σύστημα εξάτμισης με νίκελ απολήξεις. Αυτές οι βελτιώσεις είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης του Scirocco στα 377 άλογα με 516 Nm ροπής.
 
Για την μέγιστη σταθερότητα του Scirocco, μιας και βελτιώθηκε ως «πιστάδικο» , προστέθηκαν ρυθμιζόμενες coilover αναρτήσεις, με νέες αντιστρεπτικές, ενώ σε ότι αφορά το σύστημα πέδησης, χρησιμοποιήθηκαν δισκόπλακες 360 χλστ. μπροστά και 310 χλστ. πίσω.

 

VOLKSWAGEN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα