VW: Θέλει να εκθρονίσει την Tesla το 2025

3.173 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2021)

H Volkswagen έχει όλα τα όπλα για μπορέσει να ρίξει την Tesla από τον θρόνο της και σκοπεύει να το έχει καταφέρει μέχρι το 2025.

H Τesla είναι αυτή την στιγμή η κορυφαία εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ωστόσο ειδικοί αναλυτές έχουν εδώ και καιρό καταλήξει στο συμπέρασμα πως, όταν οι παραδοσιακές εταιρείες ολοκληρώσουν την επιθετική στρατηγική τους πάνω στην ηλεκτροκινητικότητα, η Tesla δεν θα μπορέσει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις. Μέχρι αυτή την στιγμή, πάντως η εταιρεία από τις ΗΠΑ έχει καταφέρει να παραμείνει μπροστά από τους ανταγωνιστές της.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πρώτη η VW το 2025; 
Το VW Group είναι ίσως ο όμιλος που πιθανότατα θα μπορέσει να ρίξει από την πρώτη θέση της Tesla, αφού διατηρεί στις τάξεις του μια σειρά από φίρμες, οι οποίες όλες ανεξαιρέτως έχουν διαμορφώσει τα δικά τους σχέδια για την ανάπτυξη μιας ηλεκτρικής γκάμας αυτοκινήτων. Το VW Group θα λανσάρει περίπου 70 ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλο τον πλανήτη από το 2030 και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως η εταιρεία θα είναι σε θέση να ρίξει την Tesla από την κορυφή το 2025.

Κάθε εταιρεία έχει τα όπλα της
Aν υπολογίσει κανείς πως το VW Group έχει στην διάθεσή του το απαραίτητο κεφάλαιο, πολλά εργοστάσια σε όλο τον πλανήτη αλλά και πλήθος αντιπροσωπειών σε κάθε χώρα, είναι λογικό, κάποια στιγμή να ξεπεράσει την Tesla. Kαι οι Αμερικάνοι πάντως, δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια, καθώς οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τους αυξάνονται συνεχώς και ετοιμάζουν να ανοίξουν δύο νέα μεγάλα εργοστάσια σε Γερμανία και Τέξας για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην τεράστια ζήτηση.

Τι γίνεται με Τοyota και Hyundai
H Volkswagen και οι εταιρείες που έχει κάτω υπο την σκεπή της είναι οι μόνες που μπορούν αυτή την στιγμή που μπορούν να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία της Tesla, αφού η Toyota ακόμα δεν έχει παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό παραγωγής, ενώ ο όμιλος Hyundai, που διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά, δεν έχει αυτή την στιγμή τις δυνατότητες να ξεπεράσει το VW Group σε πωλήσεις. 

Ποιος θα πάρει την πρωτιά σε πωλήσεις;
H Volkswagen έχει όλα τα όπλα για μπορέσει να ρίξει την Tesla από τον θρόνο της και σκοπεύει να το έχει καταφέρει μέχρι το 2025.
Λέτε η Tesla να παραμείνει στην πρώτη θέση ή θα την ξεπεράσουν σύντομα οι «παραδοσιακές» εταιρείες;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
citroen