5 φωτογραφίες »

Volkswagen Online Sales: Αγοράστε Volkswagen με ένα κλικ

31.924 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2020)

Η υπηρεσία Volkswagen Οnline Sales σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε καινούριο Volkswagen πιο εύκολα από ποτέ και παράλληλα να επωφεληθείτε από έξτρα εκπτώσεις και προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Η Volkswagen δείχνοντας άμεσα αντανακλαστικά και δημιουργικότητα, προσαρμόστηκε στις συνθήκες που επικρατούν και με γνώμονα τις ανάγκες των αγοραστών δημιούργησε την επαναστατική ψηφιακή πλατφόρμα Volkswagen Online. Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Volkswagen φέρνει το μέλλον της αγοράς αυτοκίνητου στο σήμερα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αγοράσουν τα μοντέλα της μέσω διαδικτύου από την άνεση του σπιτιού τους.

Εύκολα, γρήγορα και με διαφάνεια
Η διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου μέσω της πλατφόρμας Volkswagen Online είναι γρήγορη, απλή και κατανοητή, με πλήρη διαφάνεια. Οι υποψήφιοι αγοραστές το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ακολουθήσουν 3 απλά βήματα. Αρχικά κλικάρετε στο https://mycarnow.kosmocar.gr/vw. Έπειτα διαλέγετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και τέλος, αφού επιλέξετε τον τρόπο αγοράς, συνεχίζετε για την on-line παραγγελία συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και ένας εξουσιοδοτημένο έμπορος, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσει τη διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης του νέου σας Volkswagen.

Ενημέρωση σε live χρόνο
Η εξελιγμένη πλατφόρμα on-line αγοράς, ενημερώνεται σε live χρόνο για τη διαθεσιμότητα κάθε οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο το κάθε αυτοκίνητο που είναι διαθέσιμο, με αναλυτικά στοιχεία του όπως το χρώμα, τον εξοπλισμό, τον κινητήρα και φυσικά την τελική τιμή της προσφοράς, είτε το αγοράσεις μετρητοίς, είτε μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Volkswagen MORE for you.

Online Bonus 2.500 ευρώ και προνομιακή χρηματοδότηση
Οι τιμές για κάθε από τα πολλά ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Polo, Golf, T-Cross, T-Roc, Tiguan, καθώς και το νέο ηλεκτρικό ID.3 που διατίθενται στην πλατφόρμα Volkswagen Online, εμπεριέχουν σημαντικό όφελος για τον αγοραστή μιας και είναι μειωμένες έως και 2.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση που προσφέρεται.

Aν επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής η χρηματοδότηση, η Volkswagen προσφέρει ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα αγοράς με την ονομασία MORE for you. To πρόγραμμα αυτό χαρακτηρίζεται από:
  • Επιτόκιο από 3,5%
  • Διάρκεια χρηματοδότησης έως 48 μήνες
  • 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια service

SPRING SEAT
NISSAN