2 φωτογραφίες »

Η οικογένεια των Ceed προσφέρεται με τρία μοτέρ βενζίνης και έναν κινητήρα πετρελαίου σε δύο εκδόσεις.

Εμφάνιση: Θέμα διαστάσεων

201.913 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2020)

Η σχεδιαστική φιλοσοφία παραμένει ίδια φυσικά στα τέσσερα μοντέλα, με την χαρακτηριστική tiger nose -μύτη της τίγρης- γρίλια στο προσκήνιο. Συνδυαστικά με τα ελλειπτικά φώτα, τον μεγάλο αεραγωγό, τις πιο έντονες ακμές, δημιουργείται ένα ενδιαφέρον και δυναμικό οπτικά αποτέλεσμα. Μια ελαφρά διαφοροποίηση του μπροστά μέρους θα συναντήσουμε στο XCeed, το οποίο έχει πιο μικρό αεραγωγό και διαφορετικής σχεδίασης φώτα. Φυσικά το XCeed προβάλλει ένα πιο «σκληροτράχηλο» προφίλ που ορίζεται από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα προστατευτικά περιµετρικά του αµαξώµατος.

Εκεί που διαφέρουν μεταξύ τους τα μοντέλα της οικογένειας Ceed είναι οι διαστάσεις. Η πλατφόρμα (Κ2) παραμένει ίδια σε κάθε περίπτωση, όπως και το μεταξόνιο (2.650 χλστ.), ωστόσο η πεντάθυρη εκδοχή  έχει μήκος 4.310 χλστ., το XCeed, 4.395 χλστ., το ProCeed 4.605 χλστ. και το Ceed Sportswagon 4.600 αντίστοιχα.
Διαφοροποιήσεις θα συναντήσουμε και στο πίσω μέρος, όπου αλλάζει το σχέδιο των  φώτων, όπως φυσικά και το κομμάτι από την τρίτη κολώνα και πίσω, όπου σε κάθε περίπτωση ακολουθούνται οι νόρμες της κατηγορίας που ανήκει το αμάξωμα. Συνολικά θα λέγαμε πως το ProCeed κερδίζει τις εντυπώσεις, λόγω του shooting brake σχήματος, που δεν το έχουμε συνηθίσει στη χώρα μας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

AUTOFIT PASXA
4green