Η τελευταία teaser εικόνα της Infiniti.

Ώρα αποκάλυψης για το Infiniti QX55

1.765 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2020)

Η Infiniti έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για να παρουσιάσει το νέο QX55 και στο πλαίσιο αυτό η ιαπωνική μάρκα δημοσίευσε το τελευταίο teaser πριν το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου.


Αν και αρχικά το ντεμπούτο του Infiniti QX55 είχε προγραμματιστεί στις 11 Νοεμβρίου, μία ολιγοήμερη καθυστέρηση ανάγκασε τους ανθρώπους της εταιρείας να μεταφέρουν την πρεμιέρα για αύριο, Τρίτη 17 Νοεμβρίου, κάτι το οποίο ανακοίνωσαν μέσω του επίσημου λογαριασμού της μάρκας στο Facebook.
 
Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε επίσης και από μία teaser εικόνα που μας δείχνει ένα μέρος του πίσω άκρου. Θυμίζουμε πως το QX55 πρόκειται για ένα νέο crossover με κουπέ στοιχεία. Όταν το αυτοκίνητο εισέλθει σε διαδικασία πώλησης, θα τοποθετηθεί μεταξύ των QX50 και QX60 στη γκάμα της εταιρείας, εξ ου και η ονομασία που επιλέχτηκε να πάρει, με σκοπό να μπει απέναντι από μοντέλα όπως οι BMW X4 και Mercedes-Benz GLC Coupe.
 
Ο κινητήρας πιθανότατα θα παραμείνει ο ίδιος με αυτόν του QX50. Αν αυτό ισχύσει και στην πράξη τότε μιλάμε για τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων με μεταβλητή αναλογία συμπίεσης που προσφέρει 272 ίππους και 280 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνεργάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ διαθέσιμες θα είναι εμπροσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.   
 
Άλλα στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει, οπότε αναμένουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το ολοκαίνουργιο μοντέλο σε λίγες ώρες από τώρα. Κλείνοντας να σημειωθεί πως τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα μεταδοθούν ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Infiniti στο YouTube.

Toyota
moto