XPeng G9: Το πιο γρήγορο σε φόρτιση ηλεκτρικό SUV του κόσμου!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

XPeng G9: Το πιο γρήγορο σε φόρτιση ηλεκτρικό SUV του κόσμου!

2.410 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2022)

Το ηλεκτρικό SUV, το οποίο μπορεί να φορτιστεί γρηγορότερα από κάθε άλλο στον κόσμο, ισχυρίζεται πως έχει πλέον στην γκάμα της η κινεζική φίρμα XPeng.

Εντυπωσιάζει το XPeng G9

Πρεμιέρα έκανε το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό SUV, XPeng G9. To νέο κινέζικο μοντέλο θα προσφερθεί σε πολλές εκδόσεις, ωστόσο το βασικό του ατού είναι ο μικρός χρόνος φόρτισης, κάτι που σύμφωνα με την εταιρεία το καθιστά το γρηγορότερο σε φόρτιση SUV του κόσμου!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πισωκίνητες εκδόσεις με 313 ίππους

Κάνοντας την αρχή από τις εκδόσεις, η XPeng θα προσφέρει το G9 σε έξι διαφορετικές εκδόσεις. Τα μοντέλα με πίσω κίνηση εξοπλίζονται από ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 313 ίππων και 430 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 6,4 δευτερόλεπτα, ενώ έχουν τελική ταχύτητα στα 200 χλμ./ώρα. Όσα είναι εξοπλισμένα με την στάνταρ μπαταρία μπορούν να κινηθούν για 570 χιλιόμετρα, ενώ οι εκδόσεις Long Range ανεβάζουν την αυτονομία στα 702 χλμ.

Τετρακίνητες εκδόσεις με 551 ίππους

Οι αγοραστές που αναζητούν αυξημένες επιδόσεις και καλύτερη πρόσφυση μπορούν να επιλέξουν μία από τις τρεις εκδόσεις με τετρακίνηση. Σε αυτή την περίπτωση το G9 λαμβάνει δύο ηλεκτροκινητήρες μπροστά και πίσω με συνδυαστική ισχύ 551 ίππους και 717 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,9 δευτερόλεπτα και η τελική παραμένει στα 200 χλμ./ώρα. Η αυτονομία στα τετρακίνητα μοντέλα φτάνουν στα 650 χιλιόμετρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center