Ο Beckham ενώ πήγαινε στο δικαστήριο να απολογηθεί.

Χωρίς δίπλωμα ο Beckham για 6 μήνες

2.047 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2019)

Πολίτης «κάρφωσε» τον Beckham στις Αρχές με μια φωτογραφία όπου ο Αγγλος πρώην ποδοσφαιριστής έγραφε μήνυμα στο κινητό του.

Tην άδεια οδήγησης από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή David Beckham πήραν οι Αρχές της Αγγλίας για 6 μήνες, ύστερα από κατηγορίες ότι οδηγούσε, ενώ χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Beckham κατηγορήθηκε για αυτή την παράβαση όταν ένας αυτόπτης μάρτυρας τον τράβηξε φωτογραφία να γράφει μήνυμα στο κινητό του, ενώ ο Aγγλος οδηγούσε στο Λονδίνο στις 21 Νοεμβρίου του περασμένου έτους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται αν έκανε όντως κάτι τέτοιο αλλά δήλωσε ένοχος πάρα ταύτα, με τον δικηγόρο του να δηλώνει συγκεκριμένα: «Δεν υπάρχει δικαιολογία αλλά ο ίδιος λέει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί αν το έκανε. Είχε πει ότι θα δηλώσει ένοχος και αυτό έκανε». Ο Beckham τιμωρήθηκε ακόμα με πρόστιμο 200 λιρών.

Πρέπει να σημειωθεί πως πριν «πιαστεί» να χρησιμοποιεί το κινητό του, ο Beckham είχε στο ιστορικό του κάμποσες άλλες παραβάσεις, κυρίως για υπερβολική ταχύτητα, για αυτό και η τιμωρία του ήταν τόσο βαριά.
 

ELASTIKA 2024
OPEL