Mία teaser εικόνα ήρθε στο φως δείχνοντάς μας λίγο από το πίσω μέρος.

Υβριδικό και 4κίνητο το νέο SUV της Toyota

9.288 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2020)

Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει το νέο της μικρό SUV και στο πλαίσιο αυτό έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser εικόνα, αλλά και κάποιες πληροφορίες.


Προς το παρών τα επιβεβαιωμένα στοιχεία για το νέο όχημα της ιαπωνικής μάρκας είναι λίγα. Πρόκειται για ένα B-SUV το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ η Toyota είπε πως το νέο της προϊόν θα είναι «συνδυάσει την εκτεταμένη εμπειρία μικρών αυτοκινήτων με την αξιοζήλευτη κληρονομιά των SUV». Παράλληλα μία teaser εικόνα ήρθε στο φως δείχνοντάς μας λίγο από το πίσω μέρος, όπου έχουν τοποθετηθεί πολύ λεπτά LED φωτιστικά σώματα και μία αεροτομή στο τέλος της οροφής.
 
Τα πιο σημαντικά στοιχεία της εικόνας είναι τα δύο σήματα στην κάτω δεξιά γωνία της πόρτας του χώρου αποσκευών, αποκαλύπτοντας ότι το μικρό crossover θα είναι διαθέσιμο με σύστημα τετρακίνησης και υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.  
 
Το νέο αυτοκίνητο που θα δούμε σε λίγο διάστημα κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για ένα SUV/Crossover που θα είναι βασισμένο στο Yaris και θα μπει κάτω από το μεγαλύτερο σε διαστάσεις C-HR στη γκάμα της Toyota. Να σημειώσουμε πως παρόλο τις κοινές καταβολές με το Yaris, το νέο B-SUV θα είναι μακρύτερο, ψηλότερο και ευρύτερο, ενώ ταυτόχρονα θα έχει και μεγαλύτερο μεταξόνιο.
 
Κλείνοντας θα πρέπει να πούμε πως η Toyota έχει υποσχεθεί ένα «εντελώς νέο και ξεχωριστό μοντέλο B-SUV με ένα συμπαγές, δυναμικό σχέδιο και προσωπικότητα». Το νέο αυτοκίνητο της Toyota θα το δούμε επίσημα στις 3 Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης όπου και θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του. Μαζί του θα βρίσκονται τα: Mirai,  RAV4 Plug-in Hybrid και GR Yaris.

AUTOFIT PASXA
4green