• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όμορφο, σύγχρονο και ποιοτικό είναι στο εσωτερικό του το νέο Skoda Scala.

Γνωστός και κλασικός ο συμβατικός πίνακας οργάνων του Scala. Προαιρετικά, με κόστος 465 ευρώ όμως, τη θέση του παίρνει ένα ψηφιακό πάνελ αναδεικνύοντας την σύγχρονη εικόνα του.

Εσωτερικό: Μοντέρνο και ευχάριστο

95.063 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/7/2019

Μαζί με την εξωτερική επανάσταση για τα δεδομένα της Skoda, το νέο Scala φέρνει και στο εσωτερικό του έναν νέο πιο ευχάριστο αέρα που και αυτός θα περάσει σταδιακά στα επόμενα μοντέλα της εταιρείας. Το ταμπλό σχηματίζει μια κυματοειδή γραμμή και είναι ντυμένο στο πάνω μέρος του με ένα πολύ ποιοτικό μαλακό υλικό συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου και ποιοτικού προφίλ. Ο «ψηφιακός» κόσμος του προκύπτει από τον προαιρετικά digital πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής για το σύστημα infotainment. Μπορεί αυτά να είναι στοιχεία που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της Skoda, ο τρόπος όμως που «δένουν» με το εσωτερικό εδώ έχει την καλύτερη υλοποίηση, ευχαριστώντας το μάτι του παρατηρητή.

Η συναρμογή είναι πολύ καλή και εύκολα αντιλαμβάνεσαι την στιβαρότητα της κατασκευής, με τα μαλακά υλικά να τονίζουν το υψηλό επίπεδο ποιότητας γενικότερα. Εργονομικές ατέλειες δεν υφίστανται αφού όλα τα χειριστήρια είναι σε σωστές θέσεις, ενώ και οι επιμέρους λειτουργίες που ελέγχονται από το σύστημα infotainment παρουσιάζονται απλά και εξοικειώνεσαι εύκολα μαζί του. Ο οδηγός κάθεται άνετα και εκτιμά και την περιφερειακή ορατότητα που του προσφέρει η θέση οδήγησης, ενώ την εικόνα συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας που ενσωματώνει. Διαθέτει μόνιμη πρόσβαση στο διαδίκτυο, προσφέρει σύνδεση όλων των smartphones, θύρες USB (διπλές) εμπρός και προαιρετικά και πίσω καθώς κι ένα πλήρες πακέτο βοηθημάτων με στάνταρ τον έλεγχο διατήρησης λωρίδας, το αυτόματο φρένο και την αναγνώριση πεζών. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

14 διαθέσιμα άρθρα για SKODA  SCALA

 
Σχολιάστε την είδηση 11 σχόλια