• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, ανανεωμένος σχεδιασμός στις γρίλιες και νέα φωτιστικά σώματα στο μπροστά μέρος.

Στο πίσω μέρος, το Corolla διαθέτει νέα LED φωτιστικά σώματα.

Ανανεωμένο Toyota Corolla

6.469 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/3/2016

Εικόνες από την facelift έκδοση του Toyota Corolla, παρουσιάστηκαν επίσημα από την ιαπωνική εταιρεία.

 
Το ανανεωμένο μοντέλο της Toyota, δείχνει να είναι πιο σπορ εξωτερικά, μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει στα σχεδιαστικά πρότυπα της εταιρείας και έχουν προστεθεί επίσης κάποιες νέες τεχνολογίες όσον αφορά την ασφάλεια.

Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ανανεωμένο σχεδιασμό στις γρίλιες και νέα φωτιστικά σώματα στο μπροστά μέρος. Στο πίσω μέρος, το Corolla διαθέτει νέα LED φωτιστικά σώματα. Διαθέσιμοι λέγεται ότι θα είναι και LED προβολείς ημέρας.


Το άλλο κομμάτι στο οποίο έχουν γίνει σημαντικές αναβαθμίσεις είναι η ασφάλεια επιβατών αλλά και όσων χρησιμοποιούν τον δρόμο. Συμφωνώντας με τα πρότυπα ασφάλειας, η Toyota θα εξοπλίσει το μοντέλο της με μια πληθώρα συστημάτων ασφάλειας. Αυτά περιλαμβάνουν το σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης PCS, το σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας LDA και τον αυτόματο έλεγχο της μεγάλης σκάλας των φωτιστικών σωμάτων (AHB).

Δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα και την μετάδοση του facelift του Corolla, αν και υπάρχει έντονη φημολογία για τον εφοδιασμό του με τον 1.800άρη κινητήρα των 137 αλόγων με 173 Nm ροπής, όπως και για τον 2,0 λίτρων με απόδοση 142 άλογα και 187 Nm ροπή.