Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

διαθεσιμα αρθρα για AUDI A1

Δοκιμάσαμε το Audi A1 με τον 1.000άρη τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 95 ίππων.

Δοκιμή: Audi A1 1,0 λτ. με 95 PS

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017     2 σχόλια

Είναι το πιο οικονομικό μοντέλο της Audi, όμως είναι Audi σε όλα του και με πλήρη εξοπλισμό. Δοκιμάζουμε το A1 στην έκδοση με τον 1,0 TFSI κινητήρα των 95 ίππων και κάνουμε μια άτυπη σύγκριση τόσο με τον ανταγωνισμό, όσο και με τα μεγαλύτερα αδέλφια του...

5 αυτοκίνητα που ξεχωρίζουν για την αναλογία κιλών/ίππο που προβάλλουν, αλλά και δεν ξεπερνούν τα 20.000 ευρώ!

Tα καλύτερα σε κιλά/ίππο έως 20 χιλιάρικα

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017     3 σχόλια

Ιδανικές αναλογίες! Όσο μικρότερο βάρος έχουν να κουβαλήσουν τα άλογα του κινητήρα, τόσο καλύτερες οι επιδόσεις, η κατανάλωση, αλλά γενικότερα και η οδική συμπεριφορά ενός οχήματος. Παρακάτω, παρουσιάζουμε τα 5 μοντέλα με την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο και τιμή κάτω από τα 20.000 ευρώ.

Φαίνεται πως το πολυσυζητημένο Audi RS1 (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) θα κάνει ντεμπούτο τον επόμενο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

«Καυτό» Audi RS1

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017     6 σχόλια

Από εκεί που το είχαμε αποκλείσει, τώρα μαθαίνουμε πως είμαστε κοντά στο Audi RS1. Τόσο κοντά που ενδέχεται να παρουσιαστεί τον προσεχή Μάρτιο στη Γενεύη. Αν μάλιστα αληθεύουν οι φήμες για 300 ίππους ισχύος, θα κάνει μεγάλο πάταγο…

Έρχονται τρία ξεχωριστά μικρά Cabriolet

Έρχονται τρία ξεχωριστά μικρά Cabriolet

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Το καλοκαίρι έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει, αφού ουσιαστικά είναι προ των πυλών. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα τρία αυτοκίνητα που παρουσιάζουμε. Πρόκειται για τα Audi A1 Convertible, Renault Wind και VW Polo Cabriolet. Και τα τρία έχουν τη δική τους ξεχωριστή χάρη!