Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

διαθεσιμα αρθρα για SKODA ROOMSTER

Με εμφάνιση εκτός δρόμου

Με εμφάνιση εκτός δρόμου

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

Το παιχνίδι ομορφαίνει περισσότερο με τις διαφορετικές προτάσεις των Skoda και Volkswagen με τα Roomster Scout και CrossPolo, αντίστοιχα. Με πιο αγριεμένη εμφάνιση από τις νορμάλ εκδόσεις και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος αποτελούν light οχήματα εκτός δρόμου, χωρίς όμως να είναι τετρακίνητα.

Citroen C3 Picasso 1,4 VS Hyundai Matrix 1,6 και Skoda Roomster 1,4 Προικισμένα μικρο-πολυ-χρηστικά

Citroen C3 Picasso 1,4 VS Hyundai Matrix 1,6 και Skoda Roomster 1,4 Προικισμένα μικρο-πολυ-χρηστικά

Τρίτη, 14 Απριλίου 2009

Πρόκειται για τρία "ταλαντούχα" μικρά MPV, τα οποία στοχεύουν από κοινού να καλύψουν τις ανάγκες νέων οικογενειών, με το καινούργιο C3 Picasso να παραδίδει μαθήματα… "ζωγραφικής", το Roomster να πρωταγωνιστεί σε πρακτικότητα και το Matrix να δίνει ρέστα σε τιμή.

Skoda Roomster: Όλες οι πληροφορίες

Skoda Roomster: Όλες οι πληροφορίες

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2006

Το πρώτο πολυμορφικό της Skoda παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα στην Έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο. Μέχρι σήμερα, όμως δεν υπήρχαν πλήρη στοιχεία για το Roomster. Με το επίσημο λανσάρισμά του να πλησιάζει εμείς σας παρουσιάζουμε όλες τις πληροφορίες.

Στην παραγωγή το Skoda Roomster

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2005

Μετά τις φήμες που ήθελαν την Skoda να προχωράει στην παραγωγή του πρωτότυπου Roomster, που είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, τώρα ήρθε η ίδια η εταιρεία να επιβεβαιώσει την παραγωγή ενός μοντέλου, που θα έχει ως βάση του το εν λόγω πρωτότυπο.