Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

διαθεσιμα αρθρα για SUBARU FORESTER

Πρεμιέρα για το Subaru Forester Wilderness

Πρεμιέρα για το Subaru Forester Wilderness

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

Στην επίσημη αποκάλυψη της νέας σκληροτράχηλης Wilderness έκδοσης του Forester προχώρησε η Subaru, δίνοντας στο μοντέλο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, περισσότερα προστατευτικά και άλλα στοιχεία που το καθιστούν πιο ικανό στις off-road διαδρομές.

<font color=green>Το πιο κερδοφόρο... Forester</font color>

Το πιο κερδοφόρο... Forester

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Το υγραέριο ως καύσιμο συμφέρει πολύ. Το διαπιστώσαμε δοκιμάζοντας τρεις εκδόσεις του Subaru Forester με διαφορετικούς τύπους καυσίμου. Ένα υγραεριοκίνητο, ένα πετρελαιοκίνητο και ένα βενζινοκίνητο. Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενδιαφέροντα!

Τετρακίνητες βολίδες!

Τετρακίνητες βολίδες!

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Τα δύο SUV που φιλοξενούμε στη δοκιμή αυτή είναι ικανά να σας πάρουν τα μυαλά. Είτε κινείστε εντός ασφάλτου, είτε εκτός δρόμου είναι πολύ ικανά, με δυνατές τετρακινήσεις αλλά και τους τουρμπάτους κινητήρες των 2,3 και 2,5 λίτρων που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις.

One way or another

One way or another

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009

Η κατηγορία των crossover αμφιταλαντεύεται μεταξύ δρόμου και εκτός δρόμου, αλλά με ένα χαρακτήρα πιο πολιτισμένο και πιο οικογενειακό από αυτόν των SUV. Εδώ συγκρίνουμε το Subaru Forester που πέρασε στο στρατόπεδο των SUV και το Skoda Octavia Scout, που υπερασπίζεται αυτόν τον προορισμό.

Subaru Forester vs Toyota RAV4

Subaru Forester vs Toyota RAV4

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

Αντιπαραθέτουμε τις 2λιτρες εκδόσεις των Subaru Forester και Toyota RAV4 που εξακολουθούν να μπορούν να αποκτηθούν για λίγες ακόμη ημέρες με μειωμένο τέλος ταξινόμησης. Δύο δημοφιλή SUV που τα καταφέρνουν καλά εκτός δρόμου αλλά έχουν πολύ καλή οδική συμπεριφορά και στην άσφαλτο.

9 εκτός δρόμου με κινητήρες 2,0 λίτρων και τιμή έως 25.000 ευρώ 9 τρόποι για να αποδράσετε

9 εκτός δρόμου με κινητήρες 2,0 λίτρων και τιμή έως 25.000 ευρώ 9 τρόποι για να αποδράσετε

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

Με τη μείωση του Ε.Τ.Τ. και τις προσφορές των εταιρειών, τα δημοφιλή 2λιτρα 4x4 έχουν γίνει πιο προσιτά από ποτέ άλλοτε, όπως ισχύει και για τα 9 αυτοκίνητα που συγκρίνουμε και κοστίζουν μέχρι 25.000 ευρώ περίπου.