Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Κύριο μέλημα των κατασκευαστών στις μέρες μας, είναι να δημιουργούν αυτοκίνητα, σύννομα με τις τάσεις της εποχής, πρέπει δηλαδή να είναι τεχνολογικά προηγμένα.

Όμορφο, δυναμικό, οικονομικό στη χρήση, με ισχυρούς κινητήρες και προηγμένες τεχνολογίες, το Ford Fiesta προσφέρει ένα ολοκληρωμένο "πακέτο".

Πιο ισορροπημένο αισθητικά και περισσότερο ευρύχωρο, εμφανίζεται το ανανεωμένο Nissan Juke, προεξάρχον χαρακτηριστικό του οποίου αποτελεί το σύστημα Safety Shield.

Με ανανεωμένη αισθητική και καινούργιο 3κύλινδρο μοτέρ Euro6, το Toyota Yaris επαναλανσαρίστηκε πιο πλήρες από ποτέ.

7 «έξυπνα» αυτοκίνητα για «ψαγμένους» οδηγούς

55.285 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/9/2014

H αυτοκινητιστική τεχνολογία έχει κάνει τόσο γοργά βήματα, που πλέον τα αυτοκίνητα ενσωματώνουν βοηθήματα, τα οποία κάνουν τη ζωή του οδηγού ευκολότερη, φροντίζοντας για την ασφάλεια και τις ανάγκες του.

 
Κύριο μέλημα των κατασκευαστών στις μέρες μας, είναι να δημιουργούν αυτοκίνητα, σύννομα με τις τάσεις της εποχής. Δηλαδή τεχνολογικά προηγμένα, με πλήθος καινοτομιών που κάνουν τη ζωή του οδηγού ευκολότερη και τις μετακινήσεις σε κάθε οδόστρωμα παιχνιδάκι. Και δεν είναι μόνο ο τομέας της ασφάλειας στον οποίο διακρίνονται τα αυτοκίνητα που σας παρουσιάζουμε. 

Βλέπετε η ανάπτυξη της τεχνολογίας, έχει και άλλες προεκτάσεις, οι οποίες βοηθούν στην εξοικονόμηση καυσίμου, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος, χάρη στις μειωμένες εκπομπές ρύπων, που εκπέμπουν οι hitech κινητήρες που κινούν τα θελκτικά αμαξώματα. Έτσι η τεχνολογία κάνει αυτό για το οποίο εξελίσσεται: Αντιδρά πριν από τον οδηγό προς όφελος του.