Οικονομία στην κατανάλωση

Δοκιμες - CITROEN C3 AIRCROSS

Δοκιμή: Αυτόματο Citroen C3 Aircross diesel, οικονομία & έξτρα άνεση

Δοκιμή: Αυτόματο Citroen C3 Aircross diesel, οικονομία & έξτρα άνεση

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022

Το Citroen C3 Aircross μαζί με τον 1.500άρη κινητήρα BlueHDi των 120 ίππων και αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο, συνδυάζει την αδιαμφισβήτητη άνεση και πρακτικότητα του γαλλικού SUV με οικονομία και ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Πρώτη δοκιμή: Ανανεωμένο Citroen C3 Aircross

Πρώτη δοκιμή: Ανανεωμένο Citroen C3 Aircross

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021

Η Citroen περνά το μικρό SUV της στην επόμενη «πίστα» με πιο δυναμική εμφάνιση και περισσότερη τεχνολογία, ενώ διατηρεί στην συνταγή την άνεση που το διακρίνει και την τεράστια οικονομία του diesel κινητήρα, ξεχνώντας παράλληλα τα τέλη κυκλοφορίας.

Δοκιμάζουμε το νέο Citroen C3 Aircross στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και τον 1.200άρη turbo βενζινοκινητήρα ισχύος 110 ίππων.

Δοκιμή: Αυτόματο Citroen C3 Aircross

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Εντός γιατί έχει ευελιξία και compact διαστάσεις αντίστοιχες μικρού οχήματος, εκτός γιατί έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και Grip Control, και χαλαρά λόγω αυτόματου κιβωτίου. Ας δούμε την αυτόματη έκδοση του C3 Aircross με τον turbo βενζίνης των 110 ίππων.

Πολύ περισσότερο μάτσο χαρακτήρα από όσο θα περίμενε κανείς από ένα μοντέλο της μικρής κατηγορίας βγάζει προς τα έξω το C3 Aircross. Aυτό οφείλεται στις πληθωρικές αναλογίες του εμπρός μέρους.

Πρώτη Δοκιμή: Νέο Citroen C3 Aircross

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017     3 σχόλια

Η Citroen αλλάζει τη στρατηγική της γύρω από τον σκληρό πυρήνα του C3. Αντί για ένα MPV μοντέλο με όνομα ζωγράφου και σχεδόν ενός όγκου αμάξωμα ο… καμβάς περιλαμβάνει πλέον το πιο σωστό κι επίκαιρο: ένα «αεράτο» B-SUV, το C3 Aircross.