Δοκιμή: Αυτόματο Citroen C3 Aircross diesel, οικονομία & έξτρα άνεση

Δοκιμή: Αυτόματο Citroen C3 Aircross diesel, οικονομία & έξτρα άνεση

10.910 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2022)

Το Citroen C3 Aircross μαζί με τον 1.500άρη κινητήρα BlueHDi των 120 ίππων και αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο, συνδυάζει την αδιαμφισβήτητη άνεση και πρακτικότητα του γαλλικού SUV με οικονομία και ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Αυτόματο Citroen C3 Aircross diesel: Οικονομικό & άνετο

Για το μικρό SUV της Citroen έχουμε αναφερθεί εκτενώς σε πολλά θέματά μας. Έχουμε εκφράσει τα θετικά μας σχόλια για την μοντέρνα και νεανική εξωτερική του εμφάνιση, έχουμε αναφερθεί στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις όποιες εκτός δρόμου ικανότητές του και έχουμε εξάρει τον προσανατολισμένο στην άνεση χαρακτήρα του, ο οποίος μεγιστοποιείται με την προσθήκη του αυτόματου κιβωτίου EAT6 που συνδυάζεται με τον οικονομικό 1,5 BlueHDi κινητήρα  στο μοντέλο της δοκιμής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μοντέρνο και σύγχρονο από 28.600 ευρώ

Μπορεί η άνεση και η πρακτικότητα να είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του C3 Aircross, ωστόσο η έντονη προσωπικότητά του αναδεικνύεται και από την ξεχωριστή του σχεδίαση. Αν και από τα πιο compact μοντέλα της κατηγορίας (μήκος 4.155 χλστ.) επιβάλλεται χάρη στο φαρδύ του αμάξωμα και το κάθετο πίσω μέρος, όντας συγχρόνως πιο δυναμικό χάρη στο νέο μπροστινό πρόβολο με το μεγάλο προφυλαχτήρα και τα λεπτά φώτα που έρχονται ως συνέχεια της ιδιαίτερης γρίλιας.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός λοιπόν που δοκιμάζουμε, έρχεται αποκλειστικά με την ισχυρή εκδοχή του κινητήρα, στους 120 ίππους και από το δεύτερο εξοπλιστικό επίπεδο του μοντέλου, C-Series, με το τελικό κόστος να διαμορφώνεται από 28.600 ευρώ. Το ποσό σίγουρα δεν είναι αμελητέο, ωστόσο μιλάμε για μια μιλάμε μια πληρέστατη έκδοση καθώς διαθέτει όλα τα κομφόρ που χρειάζεσαι, μεγάλη 9άρα οθόνη και τα καθίσματα πολυθρόνες Advanced Comfort, καθώς επίσης και έξτρα στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου και αναδιπλούμενους καθρέπτες. Θα θέλαμε πάντως να έχει και αυτόματο φρενάρισμα, το οποίο θα συναντήσουμε μόνο στην κορυφαία του έκδοση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto