Δοκιμες - NISSAN MICRA

Δοκιμή: Ανανεωμένο Nissan Micra με 92 PS

Δοκιμή: Ανανεωμένο Nissan Micra με 92 PS

Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021

Το Nissan Micra δέχθηκε ένα μικρό φρεσκάρισμα, κυρίως σε ό,τι αφορά το τεχνικό σκέλος, και πλέον συνδυάζει όλα τα οφέλη του με... εκπτώσεις στην κατανάλωση και τους ρύπους, που κατ΄ επέκταση μεταφράζεται σε οικονομία χρημάτων και λιγοστά τέλη κυκλοφορίας.

Επιστροφή στην απλότητα…

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Στο νέο Nissan Micra όλα έχουν εξελιχθεί με βάση την απλότητα. Από τη νέα ελαφριά πλατφόρμα και τους σούπερ-οικονομικούς κινητήρες, μέχρι το εξωτερικό ντιζάιν. Αυτό απαιτούν οι νέοι στόχοι, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την επικείμενη διάθεση του αυτοκινήτου σε τουλάχιστον 160 διαφορετικές αγορές παγ

¶νετο, ασφαλές και εύκολο στους χειρισμούς αποδεικνύεται το Micra

Οδηγούμε το νέο Nissan Micra

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Στο τέταρτη γενιά του Micra όλα έχουν εξελιχθεί με βάση την απλότητα. Από τη νέα ελαφριά πλατφόρμα, τους σούπερ-οικονομικούς κινητήρες, μέχρι και το εξωτερικό ντιζάιν. Οδηγούμε το νέο μικρό μοντέλο της Nissan στην Κοπεγχάγη και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας.

¶νετο, ασφαλές και εύκολο στους χειρισμούς αποδεικνύεται το Micra

Nissan Micra SV7 Connect 1,2 Σας συνδέει με την τεχνολογία

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Στην έκδοση SV7 Connect το Micra αποκτά κάποια gadgets, που το καθιστούν ακόμη πιο πρακτικό και ευχάριστο στη χρήση του. Το μικρό της Nissan διαθέτει πλέον σημαντικά αναβαθμισμένο εσωτερικό ενώ εξακολουθεί να παραμένει παιχνιδιάρικο, ασφαλές και άνετο στο δρόμο.