Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμάζουμε τη βασική έκδοση του νέου Nissan Micra με τον αειθαλή ατμοσφαιρικό 1.000άρη κινητήρα. Πως τα καταφέρνει στο δρόμο;

Ο κινητήρας των 73 ίππων περιορίζει την ευχάριστη οδική συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τις υπόλοιπες εκδόσεις του Micra. Εδώ, έχουμε μία σαφώς πιο αστικού προσανατολισμού έκδοση.

Δοκιμή: Νέο Nissan Micra με 71 PS

34.381 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2017)

Δείτε τώρα τη βασική έκδοση κινητήρα του Nissan Micra που αποτελούσε πάντα το δυνατό εμπορικά «χαρτί» του, κάτι που όπως φαίνεται θα συνεχίσει να ισχύει και σε αυτή τη γενιά.

What is new
- 1,0 λτ. τρικύλινδρος με 71 ίππους
- Καίει 6,0 λτ./100 χλμ.
- Κοστίζει από 12.690 ευρώ

Στη γκάμα του νέου Micra υπάρχουν οι αξιόμαχες επιλογές κινητήρων τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου, όμως η βασική βενζινοκίνητη έκδοση, είναι αυτή που έχει ιδιαίτερη σημασία για την εμπορική του πορεία ως η φθηνότερη. Το ατμοσφαιρικό Micra σε αυτή την έκδοση εφοδιάζεται με 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 71 ίππων και κοστίζει 12.690 ευρώ, είναι δηλαδή κατά 1.400 ευρώ φθηνότερο από την αντίστοιχη έκδοση (Energy) με τον 0,9 λτ. turbo κινητήρα των 90 ίππων, αλλά και κατά 2.500 ευρώ φθηνότερο από την αντίστοιχη εξοπλιστικά έκδοση πετρελαίου με τον 1,5 λτ. dCi κινητήρα των 90 και πάλι ίππων. Εμφανισιακά τίποτα δεν μαρτυρά τον μικρότερης απόδοσης κινητήρα που βρίσκεται κάτω από το εμπρός καπό, με το Micra να παραμένει ιδιαίτερα καλαίσθητο και ξεχωριστό αισθητικά, μέσω της ιδιαίτερα δυναμικής του σχεδίασης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: