ειδησεις για ALFA ROMEO GIULIETTA

«Kαυτή» Ιταλίδα δείχνει τα προσόντα της στην Autobahn

«Kαυτή» Ιταλίδα δείχνει τα προσόντα της στην Autobahn

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Αlfa Romeo Giulietta QV επιταχύνει στην Autobahn και πιάνει τα 240 χλμ./ώρα, επιδεικνύοντας την καλή δουλειά που έχουν κάνει οι μηχανικοί στην καρδιά της, τον υπετροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,7 λίτρων που φτάνει πλέον σε ισχύ τα 310 άλογα.

Οι  πραγματικές μετρήσεις 0-100 σε πάνω απο 330 μοντέλα

Οι πραγματικές μετρήσεις 0-100 σε πάνω απο 330 μοντέλα

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Το «0-100» έχει καθιερωθεί ως η απόλυτη ένδειξη για τη δύναμη και τις επιδόσεις ενός μοντέλου. Ανασύρουμε τα αρχεία των μετρήσεων μας και δημοσιεύουμε το «0-100» των μοντέλων, που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.

Μετά από 9 χρόνια καριέρας στην απαιτητική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική μικρομεσαία κατηγορία, φήμες θέλουν το τέλος παραγωγής της Alfa Romeo Giulietta να πλησιάζει.

Ήρθε το τέλος της Alfa Romeo Giulietta;

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019     7 σχόλια

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν την αυλαία της Giulietta να κλείνει μαζί με το τρέχον έτος, αν και γνωρίζουμε πως σύμφωνα με το πλάνο του Σέρτζιο Μαρκιόνε θα δούμε νέα γενιά σε 2 χρόνια από τώρα. Δείτε ποια είναι τα πιθανά σενάρια...

Δύο «πιλότοι» με τις 3 ισχυρότερες Alfa Romeo (+video)

Δύο «πιλότοι» με τις 3 ισχυρότερες Alfa Romeo (+video)

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Οι δύο οδηγοί της F1 βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι των εντυπωσιακών Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio των 510 ίππων, αλλά και της Giulietta Veloce για να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία της φίρμας «παίζοντας» εντός πίστας.