Ως crossover παρουσιάζουν τη νέα Alfa Romeo Giulietta φήμες, με έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή να προχωρά μάλιστα και στην δημιουργία του μοντέλου.

Γίνεται crossover η νέα Giulietta;

14.404 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2019)

Φήμες θέλουν τη νέα Alfa Romeo Giulietta να αποκτά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και έναν πιο crossover χαρακτήρα, με έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή να προχωρά μάλιστα και στην δημιουργία του μοντέλου.

Πριν από λίγο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως η Alfa Romeo θα προχωρούσε στην κατασκευή ενός νέου crossover και αυτό ήταν όλο. Αλλες πληροφορίες δεν είχαν κάνει την εμφάνισή τους, δίνοντας έτσι πρόσφορο έδαφος στις φήμες να εξαπλωθούν με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.
 
Ένα από αυτά θέλει το νέο crossover να έρχεται με μία γνώριμη εμφάνιση, η οποία θα ενσωματώνει ουσιαστικά στοιχεία της νέας Alfa Romeo Giulietta, που από το τμήμα των μικρομεσαίων hatchback θα περάσει σε αυτό των crossover. Κάτι αντίστοιχο, από την αντίθετη όμως μεριά, έχουμε δει άλλωστε από τους Γάλλους με την παύση παραγωγής της Citroen C4 και το πέρασμα του C4 Cactus από τα CUV στην κλάση των μικρομεσαίων.
 

Σε αυτή τη λογική εργάστηκε και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, του οποίου το έργο μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία. Ο καλλιτέχνης έχει δώσει μια crossover υπόσταση στην μελλοντική Giulietta προσφέροντάς της περισσότερο ύψος από το έδαφος, αλλά και μία μεγαλύτερη γρίλια. Οι δυναμικές γραμμές και στα σπορ στοιχεία είναι επίσης παρόντα, όπως και το λογότυπο Quadrifoglio, που υποδηλώνει ότι μια πιο ισχυρή έκδοση θα ακολουθήσει τις υπόλοιπες.
 
Αν κάτι τέτοιο λάβει σάρκα και οστά δεν αποκλείεται η πλατφόρμα που θα στηρίξει το ολοκαίνουριο μοντέλο να είναι η Giorgio, η οποία βρίσκεται στη Giulia και τη Stelvio. Μάλιστα το γεγονός πως η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί υβριδικές εκδόσεις, μπορεί να σημαίνει πως η νέα Giulietta εκτός από crossover θα επωφελείται και από μειωμένες εκπομπές ρύπων.
 
Αν και πιστεύουμε πως μια τέτοια προοπτική είναι δύσκολη, κάτι για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει παρουσιάζοντας τις αποκλειστικές μας εικόνες και πληροφορίες για τη νέα Alfa Romeo Giulietta, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί!
 
Εσείς τι λέτε για τη δεύτερη γενιά της Giulietta; Θα θέλατε να είναι crossover ή να παραμείνει πιστή στις «ρίζες» της;

CORAL GAS PASXA
citroen