ειδησεις για DACIA SANDERO STEPWAY

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Νέα έμβλημα & μάσκα για τη Dacia | Αλλαγές σε χρώματα & εξοπλισμό

Νέα έμβλημα & μάσκα για τη Dacia | Αλλαγές σε χρώματα & εξοπλισμό

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022

Η Dacia λανσάρει το νέο της έμβλημα και λογότυπο σε όλη τη γκάμα. Μινιμαλιστικό ντιζάιν για τα 5 γράμματα της μάρκας και νέο σήμα, που ονομάζεται «Dacia Link» και αναπαριστά το δέσιμο των γραμμάτων D και C.

Renault και Dacia με LPG: To αντίδοτο στις υψηλές τιμές των καυσίμων

Renault και Dacia με LPG: To αντίδοτο στις υψηλές τιμές των καυσίμων

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022

Μετά και τις πρόσφατες αυξήσεις τιμών στα καύσιμα, τα μοντέλα του Renault Group που εφοδιάζονται με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνης-υγραερίου), αναδεικνύονται ως μια από τις πιο συμφέρουσες λύσεις για οικονομικές καθημερινές μετακινήσεις.

Τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα για νέους οδηγούς το 2021!

Τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα για νέους οδηγούς το 2021!

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022

Έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέτασε τις διαδικτυακές αναζητήσεις των νέων οδηγών στο Google που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το πρώτο τους αυτοκίνητο και παρουσιάζει ποια μοντέλα είναι τα πιο επιθυμητά, αλλά και ποιες μάρκες.

Οι  πραγματικές μετρήσεις 0-100 σε πάνω απο 330 μοντέλα

Οι πραγματικές μετρήσεις 0-100 σε πάνω απο 330 μοντέλα

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Το «0-100» έχει καθιερωθεί ως η απόλυτη ένδειξη για τη δύναμη και τις επιδόσεις ενός μοντέλου. Ανασύρουμε τα αρχεία των μετρήσεων μας και δημοσιεύουμε το «0-100» των μοντέλων, που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.

10+1 μικρά SUV που «κόβει» το τιμόνι τους

10+1 μικρά SUV που «κόβει» το τιμόνι τους

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Όσοι έχουν συνδέσει τα SUV/crossover με δύσχρηστα μεγάλα οχήματα ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουν. Τα νέα crossover έχουν την ευελιξία ενός συμβατικού αυτοκινήτου πόλης με bonus τη δυνατότητα για κυνήγι της light περιπέτειας. Αυτά είναι τα 10+1 μικρά crossover, που κινούνται με άνεση μέσα στην πόλη.

Αντικειμενικά, η εκταμίευση των όποιων οικονομιών αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με το παρελθόν και σε βάζει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Μοντέλα που αξίζει να σπάσεις τον κουμπαρά σου

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Επειδή για να γεμίσεις τον κουμπαρά σου έχεις κάνει πολύ κόπο και θυσίες, για να τον σπάσεις πρέπει να είσαι σίγουρος για την αγορά στην οποία θα προβείς. Δείτε τα 10 μοντέλα για τα οποία αξίζει να ξοδέψεις τις οικονομίες σου, αφού θα βγεις κερδισμένος.