ειδησεις για HONDA JAZZ

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Τα 3 full υβριδικά μικρά της αγοράς δουλεύουν τελείως διαφορετικά!

Τα 3 full υβριδικά μικρά της αγοράς δουλεύουν τελείως διαφορετικά!

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023

Τα αυτοφορτιζόμενα υβριδικά Honda Jazz e:HEV, Renault Clio E-Tech και Toyota Yaris hybrid ξεχωρίζουν για την χαμηλή τους κατανάλωση. Καθένα, όμως, την πετυχαίνει με τον δικό του τρόπο. Ποια τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιες οι διαφορές σε κινητήρες, μπαταρίες και κιβώτια στα τρία υβριδικά supermin

Τα μοντέλα της Honda «δεν καίνε»!

Τα μοντέλα της Honda «δεν καίνε»!

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022

Η ευρωπαϊκή παρουσίαση του 11ης γενιάς Honda Civic επιβεβαίωσε την... στροφή των Ιαπώνων. Λανσάροντας μία αποκλειστικά εξηλεκτρισμένη γκάμα, με υβριδικά αυτοκίνητα και την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική τους πρόταση, η Honda είναι η μάρκα που... απεχθάνεται ο βενζινάς σου!

Mega Test Β-SUV: Ποιο καύσιμο συμφέρει στην πράξη;

Mega Test Β-SUV: Ποιο καύσιμο συμφέρει στην πράξη;

Κυριακή, 2 Μαΐου 2021     7 σχόλια

Στο νέο ανατρεπτικό μας τεστ οικονομίας μετρήσαμε την κατανάλωση 8 B-SUV με διαφορετικό σύστημα κίνησης μεταξύ τους σε ρεαλιστικές και καθημερινές συνθήκες κίνησης. Τι κερδίζεις με μια εξηλεκτρισμένη επιλογή, πόσο γλιτώνεις επιλέγοντας μοντέλο με υβριδικό σύστημα ή μήπως η αεριοκίνηση τελικά συμφέρε

Ποια είναι τα ασφαλέστερα μικρά

Ποια είναι τα ασφαλέστερα μικρά

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Δείτε τα μοντέλα της μικρής κατηγορίας που ξεχώρισαν στα crash test του Euro NCAP, όσον αφορά στην παθητική ασφάλεια που προσφέρουν στους ενήλικους, αλλά και πως τα πήγαν στις υπόλοιπες κατηγορίες. Οι αλλαγές στις δοκιμές που κάνουν... 7 τα μοντέλα στο ΤOP 5 μας.

Το νέο Honda Jazz e:HEV στην Ελλάδα (+τιμές)

Το νέο Honda Jazz e:HEV στην Ελλάδα (+τιμές)

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020     3 σχόλια

Το νέο, υβριδικό Honda Jazz ξεκινά την καριέρα του στην ελληνική αγορά προτάσσοντας τον οικονομικό και οικολογικό χαρακτήρα του, τους μεγάλους χώρους και πληθώρα τεχνολογιών. Μάθετε πόσο κοστίζει στη χώρα μας.

Θυμίζουμε πως το e: HEV στο Jazz αποτελείται από ένα βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων που συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Με έμπνευση από την F1 το e: HEV της Honda

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

Χρήσιμες συμβουλές και πολύτιμες πληροφορίες από την ομάδα της Honda στη F1 πήραν οι άνθρωποι της ιαπωνικής φίρμας, για να εξελίξουν το υβριδικό σύστημα κίνησης επιβατικών αυτοκινήτων e: HEV με το οποίο είναι εξοπλισμένο το τελευταίο Jazz.

Tο νέο Honda Jazz θα πωλείται πλέον μόνο ως υβριδικό.

Νέα στοιχεία για το υβριδικό Honda Jazz

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Είναι γνωστό πως το νέο Honda Jazz θα πωλείται πλέον μόνο ως υβριδικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχαμε συγκεκριμένα στοιχεία για το σύστημα κίνησης που θα υιοθετήσει. Αυτό μέχρι τώρα καθώς ήρθαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έλειπαν!