ειδησεις για KIA SOUL

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Kia Soul

«Πιστοποίηση» για τα Kia Soul/Venga

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Η Kia Motors Corporation ανακοίνωσε ότι το Soul και το Venga έλαβαν το πιστοποιητικό Life Cycle Assessment LCA 14040 (αξιολόγηση κύκλου ζωής) από τον γερμανικό οργανισμό TUV NORD. Αυτή αποδεικνύει ότι τα μοντέλα είναι οχήματα φιλικά προς το περιβάλλον σε όλη τη διάρκεια της «ζωής» τους!

Το Kia Soul Flex που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Βραζιλίας

Βιοαιθανόλη για το Kia Soul!

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Πρόκειται για τη συγκεκριμένη έκδοση του Kia Soul που φέρει τον κωδικό «Flex». Το μοντέλο χρησιμοποιεί το γνώριμο κινητήρα των 1,6 λίτρων, όμως μπορεί να λειτουργήσει με βενζίνη ή βιοκαύσιμο, μάλιστα σε οποιαδήποτε αναλογία. Η ιπποδύναμη του είναι αυξημένη κατά 3,2% και η κατανάλωση μειωμένη κατά 44

TA ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ Ξεχώρισαν...

TA ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ Ξεχώρισαν...

Τρίτη, 19 Αυγούστου 2008

Τους 7 πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, οι δοκιμές πουπραγματοποιήσαμε ξεπέρασαν τις 75, μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε τις 14 με τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα, που ακολουθούν στις επόμενες σελίδες.

Τι θα δούμε στη Γενεύη Για ορεκτικό…!

Τι θα δούμε στη Γενεύη Για ορεκτικό…!

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2008

Μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις αυτοκινήτου παγκοσμίως ανοίγει για μια ακόμη χρονιά τις "πύλες" της στο εκθεσιακό κέντρο της Γενεύης, αποκαλύπτοντας μια σειρά από νέα, πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα, αλλά και φουτουριστικά πρωτότυπα. Μια πρώτη, αρκετά χορταστική γεύση μπορείτε να πάρετε στις σελίδες