Ειδικά σχεδιασμένα χρηματοδοτικά προγράμματα και balloon χρηματοδοτήσεις με ενσωμάτωση υπηρεσιών ασφάλισης, κινητικότητας και συντήρησης προσφέρει η Mercedes-Benz Ελλάς για τα μοντέλα της. Πόσο πιο εύκολη γίνεται η απόκτηση των plug-in μοντέλων; Δείτε αναλυτικά

Mercedes: Με πολλές επιλογές χρηματοδότησης

2.157.332 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Η Mercedes προσφέρει αρκετά, διαφορετικά χρηματοδοτικά προγράμματα «Mercedes-Benz Financial», προσαρμοσμένα σε εξατομικευμένες ανάγκες, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομική ευελιξία. Στις κλασσικές επιλογές ανάλογα τα μοντέλο που θα επιλέξετε, τα προγράμματα είναι μηδενικής προκαταβολής με το επιτόκιο να κυμαίνεται από 5,5% έως και 7,9% και τη διάρκεια αποπληρωμής να είναι έως και 7 έτη. Εκτός αυτών υπάρχει το πρόγραμμα «Welcome Tomorrow», με 30% προκαταβολή και τη δυνατότητα καταβολής πρώτης δόσης μετά από 6 μήνες ή εναλλακτικά να ορίσετε για το πρώτο έτος χαμηλή μηνιαία δόση.

Παράλληλα υπάρχουν και τα balloon προγράμματα, όπου στο τέλος έχετε τις εξής επιλογές:
  • Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης & απόκτηση της κυριότητας του οχήματος
  • Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης
  • Επιστροφή του οχήματος (βάσει των όρων της σύμβασης)
Οι χρηματοδοτήσεις αυτές έχουν επιτόκιο 6,5%, ελάχιστη προκαταβολή 30% και διάφορες επιλογές σχετικά με τη συνολική διάρκεια.

Τέλος η Mercedes ειδικά για τα ηλεκτρικά και τα Plug-in Hybrid οχήματά της προσφέρει τα νέα προγράμματα «Green Credit» (κλασσικό), με προνομιακό επιτόκιο 3,9% και δωρεάν επέκτασης εγγύησης 2 ετών, καθώς και το «Welcome Green» (balloon), με επιτόκιο 5,5%.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που ισχύουν για την περίοδο της έκθεσης:
Επισκεφτείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της εταιρείας περισσότερα »
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.
Μεταφερθείτε: στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center