5 φωτογραφίες »

Το νέο Toyota Yaris απέναντι στον ανταγωνισμό

86.110 Επισκέψεις στο άρθρο

Yaris εναντίον όλων; Το νέο Toyota Yaris συναντά την αφρόκρεμα της μικρής κατηγορίας σε κάθε τομέα και «πετάει το γάντι», ξεκινώντας μια μάχη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ας την δούμε…


Το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς -και με διαφορά- επί σειρά ετών, αλλάζει γενιά και έρχεται ολοκληρωτικά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Στόχος του είναι προφανώς να παραμείνει στην κορυφή και όπως φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις στο έργο αυτό δεν θα βρει μεγάλες δυσκολίες μιας και είναι  όμορφο, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και είναι αναβαθμισμένο σε ποιότητα, έχει ικανούς κινητήρες με και χωρίς υβριδικό σύστημα, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του θα διαθέτει και μια αμιγώς σπορ έκδοση. Όταν μέσα σε όλα αυτά ακούς και το μότο της Toyota πως «δεν θέλουμε άλλα βαρετά αυτοκίνητα», και έχοντας οδηγήσει όλα τα νέα μοντέλα της, είναι δεδομένο πως και οδηγικά θα έχει ενδιαφέρον.

Έτσι γίνεται σαφές πως το νέο Yaris έρχεται πιο απειλητικό από ποτέ και πετάει το γάντι στα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας ανά τομέα. Εμείς επιχειρούμε μια πρώτη αντιπαράθεσή του με τα 3 καλύτερα από αυτά σε κάθε τομέα ξεχωριστά με βάση τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια αυτή τη στιγμή. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center