3 φωτογραφίες »

To CX-3 ιαπωνικών προδιαγραφών.

Αναβάθμιση για το Mazda CX-3

9.490 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2020)

Η Mazda προσέθεσε άλλη μια επιλογή στην παλέτα των μηχανικών συνόλων του μοντέλου, ποντάροντας αυτή την φορά στην... ατμόσφαιρα.


Στην αναβάθμιση του CX-3 crossover με ένα νέο μοτέρ και ένα νέο χρώμα στην παλέτα προχώρησε η Mazda στην αγορά του Ανατέλλοντος Ήλιου.

Συγκεκριμένα, δίπλα στα 2λιτρα σύνολα βενζίνης και τους 1.800άρηδες πετρελαιοκινητήρες, το Mazda CX-3 προσφέρεται πλέον και με έναν 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,5 λίτρων Skyactiv-G 111 ίππων και 144 Nm ροπής που συνεργάζεται με ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση τους εμπρός τροχούς (το ΑWD είναι extra). Η εταιρεία υπόσχεται κατανάλωση της τάξης του 5,9 λτ./100 χιλιόμετρα.

Το νέο Mazda CX-3 θα προσφέρεται επίσης με το Polymetal Gray Metallic χρώμα που έκανε το ντεμπούτο του στο Mazda3 και πρόσφατα προστέθηκε στην παλέτα του MX-5 ενώ ακόμα γίνεται λόγος πως το μοντέλο εξοπλίζεται με καθίσματα καινούριας τεχνολογίας και είναι πλέον συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

Η Mazda τέλος, ανακοίνωσε πως η επετειακή έκδοση του SUV με την ονομασία 100th Anniversary θα κάνει πρεμιέρα στην ιαπωνική αγορά στα τέλη του Ιουλίου. Ο 1.500άρης κινητήρας θα είναι διαθέσιμος. Όλα τα αυτοκίνητα θα είναι βαμμένα σε Snowflake White Pearl Mica χρώμα σε συνδυασμό με κόκκινο εσωτερικό διάκοσμο και θα έχουν πλήθος εμβλημάτων σε όλο το αμάξωμα.

Mercedes
skoda