4 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο Audi S3

7.773 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2020)

To hot-hatch θα συνδυάζει για μια ακόμη φορά την πρακτικότητα και τα premium υλικά με τις υψηλές επιδόσεις και το σύστημα τετρακίνησης quattro.

Kαμία διάθεση να καμουφλάρει τα S3 που βρέθηκαν στην διάσημη πίστα του Νurburgring για δοκιμές δεν είχε η Audi, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως. Το ένα S3 συνελήφθη σε αμάξωμα hatchback και το άλλο σε έκδοση σεντάν σε Riviera Blue χρώμα.

Για μια ακόμη φορά, τo S3 δεν θα υιοθετήσει ακραία σχεδίαση αφού οι διαφορές του σε σχέση με ένα A3 σε S line έκδοση θα είναι μικρές και θα περιλαμβάνουν μεγαλύτερες κυψέλες στην γρίλια, μεγαλύτερους αεραγωγούς στον προφυλακτήρα και δύο διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης δίπλα στον πίσω διαχύτη. Μεγαλύτερες είναι οι ζάντες ενώ επίσης, τα φρένα θα είναι μεγαλύτερα και ισχυρότερα.

Εικόνα από το εσωτερικό δεν υπάρχει αλλά έτσι και αλλιώς δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τις πιο πλούσιες εκδόσεις. Σίγουρα θα δούμε σπορ καθίσματα, πιο σπορ τιμόνι, κόκκινες λεπτομέρειες και ανθρακονημάτινο φινίρισμα.

Κάτω από το καπό, το Audi S3 θα έχει τον γνωστό 2λιτρο TFSI κινητήρα με ισχύ κοντά στα 300 άλογα σε συνδυασμό με S-Tronic αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Σε συνδυασμό με την προσαρμοζόμενη ανάρτηση και το εξελιγμένο σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα Quattro θα προσφέρει «σύνθετα, στιβαρά και έντονα χαρακτηριστικά οδήγησης», σύμφωνα με την Audi.
 
 

Toyota
moto