Στιβαρό, όμορφο και σημείο αναφοράς σε ποιότητα είναι το εσωτερικό της νέας BMW X3.

Ψηφιακός είναι ο πίνακας οργάνων της νέας BMW X3.

Η μεγάλη οθόνη αφής 10,5 ιντσών δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό.

Η αύξηση των διαστάσεων της νέας BMW X3 επιφέρει σημαντική αύξηση στα επίπεδα χώρων για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος.

Ο χώρος αποσκευών έχει 550 λίτρα χωρητικότητα και ικανοποιεί τόσο με το σχήμα του όσο και με το μεγάλο του άνοιγμα.

Eσωτερικό: Αρτιότητα κατασκευής, πολυτέλεια και μεγάλοι χώροι

68.374 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2018)

Μπαίνοντας στην καμπίνα της νέας γενιάς X3 δεν μπορείς να μην ξεχωρίσεις το υψηλό ποιοτικό και τεχνολογικό της επίπεδο. Η σημαντικότερη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν αφορά στην προσθήκη ψηφιακού πίνακα οργάνων στα πρότυπα των νέων μοντέλων της. Η σχεδίαση γενικά ακολουθεί το «αυστηρό» ύφος της εταιρείας, με σκουρόχρωμα υλικά και χρωμιωμένες λεπτομέρειες φινιρίσματος, προβάλλοντας εν τέλει οδηγοκεντρικό και ευχάριστο διάκοσμο. Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία με εξαιρετικό επίπεδο συναρμολόγησης και φινιρίσματος, ενώ για το high tech του «θέματος» φροντίζει η μεγάλη κεντρική οθόνη των 10,5 ιντσών που δεν είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό, αλλά δείχνει να αιωρείται. Στοιχεία όπως το ηχομονωτικό παρμπρίζ και ανάλογα κρύσταλλα στις πόρτες, η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του κινητού, ο έλεγχος του ηχοσυστήματος με χειρονομίες, ή ο ambient φωτισμός φροντίζουν με τη σειρά τους για την ευχάριστη παραμονή των επιβατών στο εσωτερικό της. Στο κομμάτι της τεχνολογίας θα βρει κανείς τα συστήματα που υιοθετούν τα μεγαλύτερα μοντέλα της BMW, όπως σύστημα ημιαυτόματης οδήγησης (BMW Personal CoPilot) και κορυφαία συνδεσιμότητα (BMW ConnectedDrive), ενώ highlight αποτελεί το προαιρετικό smart-key με οθόνη αφής το οποίο είναι συνδεδεμένο πάντα με το αυτοκίνητο προσφέροντας σημαντικές πληροφορίες για εκείνο.

Επιπλέον όλων η X3 δείχνει πιο φιλική στις οικογενειακές υποχρεώσεις της, με αυξημένη πρακτικότητα και φυσικά μεγαλύτερους χώρους. Έτσι το πίσω κάθισμα διπλώνει επίπεδα, ενώ η γωνία των διαιρούμενων / πτυσσόμενων καθισμάτων (40:20:40) μπορεί να ρυθμιστεί μεμονωμένα και σε διαφορετικά σημεία. Στο πίσω κάθισμα χωρούν άνετα έως και τρεις ενήλικες επιβάτες χωρίς να χρειαστεί να κάνουν παραχωρήσεις, ενώ το πορτ-μπαγκάζ των 550 λτ. (φτάνει στα 1.600 λτ.) είναι υπεραρκετό για τις μεταφορικές ανάγκες μιας οικογένειας. Το μεγάλο άνοιγμα και το σχετικά χαμηλό κατώφλι φόρτωσης δε, διευκολύνουν την φόρτωση μεγάλων αντικειμένων, ενώ η πίσω πόρτα λειτουργεί ηλεκτρικά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
4green