H τωρινή CLA Shooting Brake.

Νέες πληροφορίες για τη Mercedes CLA Shooting Brake

4.863 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2018)

Κατάσκοποι «πέτυχαν» την Mercedes CLA Shooting Brake να δοκιμάζεται στην Σουηδία και εμείς σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες πληροφορίες για την εμφάνιση του μοντέλου.

Η νέα Mercedes CLA αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο στην Έκθεση CES με τις πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες να έχουν ήδη αρχίσει να κατακλύζουν το διαδίκτυο. Εκεί ωστόσο θα δούμε την 4θυρη έκδοση του μοντέλου, ενώ η μάρκα αναμένεται να παρουσιάσει και μια Shooting Brake έκδοση του μοντέλου μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι κατάσκοποι συνέλαβαν την Shooting-Brake CLA να δοκιμάζεται στην Σουηδία σε ακραίες καιρικές συνθήκες, την ίδια στιγμή που άρχισαν να έρχονται στο φως οι πρώτες πληροφορίες για την εμφάνιση του μοντέλου. Εμείς, πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, από τους κατασκόπους για τις εξελίξεις τις οποίες και σπεύδουμε να σας μεταφέρουμε.
 
Αισθητικά, το εμπρός μέρος θα είναι πανομοιότυπο με εκείνο της CLA, ωστόσο πίσω θα έχει, όπως μπορεί κανείς να υποπτευθεί, αρκετές αλλαγές με την οροφή να εκτείνεται έως τον πίσω άξονα, κάτι που χαρακτηρίζει άλλωστε τα shooting brake αμαξώματα. Συγκεκριμένα, η σχεδίαση του πίσω μέρους αναμένεται να είναι πιο σπορτιφ ενώ η νέα γενιά λέγεται πως θα εξοπλιστεί με μεγαλύτερη και πιο πρακτική θύρα πορτ-μπαγκάζ που αυτή τη φορά θα χωρίζει στη μέση τα δύο πίσω φωτιστικά σώματα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, αυτός θα έχει πολλές ομοιότητες με τα υπόλοιπα ολοκαίνουρια μοντέλα της Μercedes-Benz, ενώ δεδομένη θεωρείται η εισαγωγή του συστήματος infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience), σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας. Τέλος, όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων, αυτή θα απαρτίζεται επί το πλείστον από τους ίδιους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται και η νέα γενιά της A-Class.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα, όταν και θα πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας Mercedes CLA Shooting Brake.

Mercedes
moto