Η νέα Mercedes E-Class διαθέτει συστήματα ασφαλείας και άνεσης που την καθιστούν πρωτοπόρα στην κατηγορία της.

Η έξυπνη Mercedes (videos)

3.044 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2016)

Με μια σειρά από καινοτόμα συστήματα έρχεται η νέα Mercedes-Benz Ε-Class. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για αυτά, που την κάνουν ίσως το πιο... έξυπνο αυτοκίνητο!

Εν όψει του λανσαρίσματος της νέας Mercedes E-Class, η γερμανική φίρμα επέλεξε να δώσει έμφαση στα προηγμένα συστήματα υψηλής τεχνολογίας με τα οποία εξοπλίζεται το πολυτελές sedan.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω videos, το νέο γερμανικό μοντέλο εξοπλίζεται με το «Evasive Steering Asist», ένα σύστημα που μπορεί να διορθώσει την πορεία του οχήματος αποφεύγοντας κάποιο εμπόδιο ταχύτερα από έναν φυσιολογικό άνθρωπο. 


Παράλληλα, εφοδιάζεται με το «Pre Safe», το οποίο ενεργοποιείται μόλις το αυτοκίνητο βρεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σε κλάσματα δευτερολέπτου ενεργοποιεί προληπτικά τα συστήματα ασφαλείας, όπως η σύσφιξη των ζωνών ασφαλείας και το κλείσιμο των παραθύρων.

Βέβαια, η απόλυτη επίδειξη τεχνολογικής υπεροχής σε ότι αφορά την ασφάλεια των επιβατών, είναι το σύστημα εκπομπής ειδικών ήχων την κρίσιμη στιγμή, γεγονός που ελαχιστοποιεί τις βλάβες στην ακοή των επιβατών.

Tέλος, η Mercedes E-Class διαθέτει και «Drive Pilot», ένα καινοτόμο σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης που θα μεταφέρει με ασφάλεια τους επιβάτες και διευκολύνει τον οδηγό στην υπερβολική κίνηση των μεγαλουπόλεων.

Δείτε στα videos παρακάτω τα συστήματα της E-Class.







Mercedes
test center