4 φωτογραφίες »

Δυναμική εμφάνιση η οποία πλέον έχει αποκτήσει και πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Mercedes CLA A45 AMG SB OrangeArt

4.632 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/3/2015

H Mercedes, μετά την πρώτη παρουσίαση της CLA 45 AMG Shooting Brake έφερε στη δημοσιότητα και την έκδοση OrangeArt.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Η Mercedes CLA A45 AMG Shooting Brake είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι αρκετά ξεχωριστό. Όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής του αμαξώματός της αλλά και λόγω του κινητήρα της. 

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ο… ρέκορντμαν στα 2.0 λίτρα, τετρακύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας ο οποίος αποδίδει 360 ίππους.
Και μπορεί μηχανικά να μην έχει να επιδείξει κάποιες αλλαγές η συγκεκριμένο έκδοση, όμως αισθητικά ξεχωρίζει, κυρίως από το χρωματικό της συνδυασμό. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία της, η ειδική έκδοση Orange Edition διαθέτει εξωτερικές λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα, ανασχεδιασμένες εμπρός γρίλιες, πίσω αεροδυναμικό διαχύτη και ανασχεδιασμένες, πολυάκτινες ζάντες σε μαύρο ματ χρώμα.

Στο εσωτερικό υπάρχει δέρμα Dinamica, ειδική επένδυση στο ταμπλό, πορτοκαλί ραφές που έρχονται σε αρμονία με τη διχρωμία του αμαξώματος και σήματα OrangeArt Edition.

Φυσικά και αυτή η έκδοση της CLA A45 AMG Shooting Brake εφοδιάζεται με τετρακίνηση 4MATIC, καθώς και με κιβώτιο SPEEDSHIFT DCT 7 σχέσεων.  

33 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  CLA