Εντυπωσιακό το Audi Q5 ως RS. Σας αρέσει εσάς; Να το βγάλει η Audi στην παραγωγή ή όχι;

Το σχεδιαστικό αποτέλεσμα που βλέπετε στην εικόνα είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστικού στούντιο X-Tomi Design.

Το νέο Q5 με αμφίεση RS

3.898 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2016)

Ακόμη δεν το είδαμε καλά καλά το νέο Audi Q5 και ήδη έχουμε την πρώτη του εικόνα με αμφίεση RS. Δείτε το πως θα μοιάζει όταν πάρει τελικά την απόφαση η Audi να το οδηγήσει στην παραγωγή.

Το νέο Audi Q5 έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού πριν λίγες ημέρες και όπως σας ενημερώσαμε ήδη, θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της γερμανικής μάρκας στο Μεξικό, το πρώτο της εργοστάσιο στη Λατινική Αμερική.

Όπως είναι λοιπόν φυσικό, η παρουσίασή του πυροδότησε τις φήμες για έκδοσή του με τα διακριτικά RS. Φήμες που με τη σειρά τους έκαναν τους ανεξάρτητους σχεδιαστές να τρέξουν στο Photoshop και να δημιουργήσουν τις πρώτες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του.
 
Μία από αυτές είναι και αυτή του X-Tomi Design, ο οποίος μας δείχνει με μεγάλη ακρίβεια, ως συνήθως, πως θα μοιάζει το μελλοντικό Audi RS Q5, σε περίπτωση που οι Γερμανοί αποφασίσουν να το οδηγήσουν στην παραγωγή.

Όσον αφορά τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αυτές λένε πως το RS Q5 θα έχει τουλάχιστον 450 άλογα και χάρη και στο μειωμένο βάρος του θα είναι ικανό να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5,0 δλ. 

Εσείς τι θα λέγατε στην Audi; Να το βγάλει το RS Q5 ή όχι;

Toyota
test center