2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Το υπερπολυτελές Audi A8 Horch;

4.211 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2021)

Η Audi ετοιμάζει το ανανεωμένο Α8 και μαζί με αυτό προετοιμάζεται να φέρει την κορυφαία έκδοση της γερμανικής λιμουζίνας που θα υιοθετήσει και θα αναβιώσει την ονομασία Horch. Σήμερα, ένα νέο ζευγάρι ανεπίσημων σχεδίων μας δείχνει πως πρέπει να περιμένουμε το υπερπολυτελές μοντέλο.

Όντας στη ζωή από το 2017 ήρθε η ώρα για το Audi A8 να ανανεωθεί, προκειμένου να συνεχίσει με περισσότερα εφόδια το ταξίδι του στις αγορές. Ωστόσο μαζί με αυτό οι άνθρωποι της μάρκας σκοπεύουν να φέρουν την ακόμα πιο άνετη και πολυτελή έκδοση του μοντέλου. Ο λόγος για το Α8 που πιθανότατα θα χαρακτηρίζεται από την ονομασία Horch, το οποίο θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.  
 
Δεν είναι λίγες οι κατασκοπευτικές εικόνες που δείχνουν το κορυφαίο μοντέλο της Audi να πραγματοποιεί δοκιμές, όμως τώρα οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa προχώρησαν στην απόδοση αυτών των εικόνων, σε ανεπίσημα σχέδια για τη γερμανική ναυαρχίδα. Τα σχέδια δείχνουν ένα πολύ μεγάλο σεντάν, καθώς το A8 Horch είναι πιθανό να μοιραστεί την πλατφόρμα του με το A8 L. Από κει και πέρα βλέπουμε το χρώμιο να βρίσκεται σε αφθονία, τόσο μπροστά όσο και πίσω, όπου ο σχεδιασμός είναι λιγότερο φανταχτερός.
 
Η Audi δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι θα αναβιώσει την επωνυμία Horch (που προέρχεται από το όνομα του ιδρυτή της, August Horch), αν και η εταιρεία στο παρελθόν είχε πει πως θα λανσάρει μια νέα έκδοση με αυτό το όνομα μετά την ανανέωσή του Α8. Οι ίδιες πηγές τότε ανέφεραν πως η εν λόγω έκδοση θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας, όντας εφοδιασμένη με τον W12 twin turbo βενζινοκινητήρα, ενώ δεν είχαν αποκλείσει την πιθανότητα ύπαρξης ενός «μικρότερου» V8.
 
Αν όντως επαληθευτούν στην πράξη όλα τα παραπάνω τότε το Audi A8 Horch θα αποτελέσει έναν ισχυρό αντίπαλο για τη Mercedes-Maybach S-Class.

SPRING SEAT
NISSAN