• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το στίγμα της αγοράς.

Το στίγμα της αγοράς

14.109 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/11/2014


Λογοθέτης
Η χρήση του υγραερίου ως εναλλακτικό καύσιμο κίνησης είναι πια ευρέως διαδεδομένη στην Ελλάδα. Ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες ΙΧ επιλέγουν την υγραεριοκίνηση ως την πλέον οικονομική λύση για τις μετακινήσεις τους. Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα την οικονομία σε πραγματικούς αριθμούς που δύναται να προσφέρει η λύση της υγραεριοκίνησης: Υποθετικά, σε ένα απλό αυτοκίνητο τεσσάρων κυλίνδρων περίπου 1400 κυβικά τοποθετείται ένα σύστημα υγραερίου 800,00 ευρώ 
Έστω ότι το αυτοκίνητο αυτό καλύπτει 15.000χλμ τον χρόνο και καταναλώνει 7 λίτρα βενζίνης στα 100χλμ., συνεπώς στο υγραέριο καταναλώνει περίπου 8 λίτρα στα 100χλμ. Με ενδεικτική τιμή βενζίνης περίπου στο 1,62 και υγραερίου στα 0,82 τότε η απόσβεσή της εγκατάστασης θα γίνει σε λιγότερο από μισό χρόνο.

Έχοντας ήδη από το πρώτο έτος κάνει την απόσβεσή του ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι σε θέση να αποταμιεύσει συνυπολογίζοντας και το κόστος της συντήρησης του συστήματος υγραερίου περίπου 2,000 ευρώ το χρόνο. 
Όπως διαπιστώνετα­ι, το υγραέριο αποτελεί την πλέον οικονομική λύση για τον καταναλωτή. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι, για τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, να λαμβάνεται υπόψη, η εμπειρία και η πιστοποίηση του Συνεργείου που θα τοποθετήσει το σύστημα υγραεριοκίνησης.

Europegas
Η μόνη λύση οικονομικής μετακίνησης!
Το LPG παραμένει ως το μόνο οικονομικό καύσιμο και είναι η καλύτερη λύση οικονομικής μετακίνησης, κάτι που και το αγοραστικό κοινό έχει συνειδητοποιήσει πλέον για τα καλά. Η διαφορά που προκύπτει μεταξύ βενζίνης και υγραερίου σε ετήσιο όφελος είναι τεράστια. Τέτοια που μέσα σε τέσσερα χρόνια μετακίνησης με υγραέριο, εξοικονομείς το κόστος αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.